Početna strana > Prenosimo
Prenosimo
Prenosimo

Nismo imali prilike da se iskažemo

Tomislav Nikolić   
ponedeljak, 17. mart 2008.

Spoljna politika je sad, kao, podignuta na veoma visok nivo razmišljanja, zato što su u njoj neškolovani ljudi, partijski aparat je u spoljnoj politici, ljudi koji su ikad nešto napisali protiv Srbije ili protiv Slobodana Miloševića odmah su postali ambasadori...

 
Prenosimo

Nikolić: Koštunica nije Čanak; Tadić: Koštunica nije Šešelj

Politika   
četvrtak, 31. januar 2008.

Predsednički kandidat DS-a najveći značaj pridaje rešavanju problema Kosmeta i poboljšanju standarda građana, dok kandidat SRS-a na prvo mesto stavlja borbu protiv korupcije i kriminala.

 
Prenosimo

Navijam da Tadić potpiše Sporazum sa EU

Tomislav Nikolić   
sreda, 16. januar 2008.

Navijam da Tadić 28. januara potpiše sporazum o Stabilizaciji i pridruživanju sa EU, a da ja u roku od jednog dana dokažem da je taj sporazum gubitak Kosova i Metohije.

 
Prenosimo

U Brisel samo sa Kosovom

Vojislav Koštunica   
utorak, 08. januar 2008.

Srbija je stara evropska država sa velikim državotvornim iskustvom i zna se šta moramo da radimo. A to je jasno saopštavanje međunarodnoj zajednici principijelnih stavova naše države, na koje svi moraju da računaju.

 
Prenosimo

Zloupotreba Kosova

Boris Tadić   
ponedeljak, 10. mart 2008.

Ako DSS i radikali žele da prekinu pregovore sa Evropskom unijom i da to bude platforma o budućnosti zemlje, to bi naravno bilo u suprotnosti sa principima na kojima je formirana dosadašnja vlada. Demokratska stranka sigurno neće sprovoditi takvu politiku ni u Vladi niti u bilo kojoj instituciji.

 
Prenosimo

Moramo putem kojim smo pošli 5. oktobra

Boris Tadić   
sreda, 16. januar 2008.

Na izborima za predsednika Srbije građani će svojom direktnom voljom odreditu kurs kojim zemlja treba da ide i u narednih pet godina. Izabrani predsednik nakon toga ima obavezu da svoj program ostvaruje i za sve učinjeno polaže račune građanima, nikako strankama.

 
Prenosimo

Srbija željna promena

Tomislav Nikolić   
utorak, 08. januar 2008.

Neka Koštunica razmisli šta smo mogli da uradimo da sam ostao predsednik Skupštine. Neka razmisli da li bi bilo ove agonije Srbije da smo napravili zajedničku vladu. Neka razmisli s kim može bolje da sarađuje kao predsednik Vlade.

 
<< Prva < Prethodna 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Sledeća > Poslednja >>

Strana 59 od 59
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner