Početna strana > Prenosimo
Prenosimo
Prenosimo

Vučić u sudaru sa topništvom i zrakoplovstvom Hrvatske – još jedno propagandno patriotisanje

Goran Jevtović   
nedelja, 10. januar 2016.

Problem je u domaćim plaćenicima koji nemaju nikakve veze sa NATO inozemstvom. Štaviše, većina njih se gnušaju te strane sveta. No, ipak su plaćenici, a to mu na isto, bio strani ili domaći, svi su na istom zadatku.

 
Prenosimo

Ukrajinci - besna i izneverena nacija

Tim DŽuda   
subota, 19. decembar 2015.

 - U slučaju Ukrajine postoji samo jedno poređenje sa Balkanom. To je Crna Gora. Ako pogledate sve popise u Crnoj Gori videćete velike promene u broju ljudi koji se izjašnjavaju kao Srbi i kao Crnogorci. Stanovništvo mahom priča isti jezik i pravoslavne je vere i vrlo je mala razlika između toga da li ste Srbin ili Crnogorac.

 
Prenosimo

Kumovi sa Devičanskih Ostrva, ili kako sam uznemirio javnost

Bojan Pajtić   
sreda, 28. oktobar 2015.

Veoma dobro znam da, dok je Vučićev režim na vlasti, neće biti epiloga ovog slučaja. Svakako ne istinitog ili pravednog epiloga. Dokazi i dokumenti će biti važni tek posle političkih promena u Srbiji. 

 
Prenosimo

Zaštita granica je naša najviša ustavna obaveza

Nenad Popović   
nedelja, 04. oktobar 2015.

Mi smo krivi jer smo u prošlosti imali neodgovorne političare koji su dopustili da Hrvatska u Srbiji ima sve, a da Srbija u Hrvatskoj nema ništa.

 
Prenosimo

Vučiću je i 120 odsto vlasti malo, SRS je jedina patriotska stranka u Srbiji

Vojislav Šešelj   
četvrtak, 27. avgust 2015.

Ponudićemo građanima konkretna rešenja, jačanje domaće proizvodnje, pomagađemo domaće investicije i investitore, prekinućemo da ispunjavamo programe želja Brisela, MMF, EU i okrenućemo se svojim pravim prijateljima - Rusima!

 
Prenosimo

Lov na Tomu, ili ko je "Mali Đokica", a ko Robin Hud?

Vladan Dinić   
četvrtak, 13. avgust 2015.

Dobro, a šta kaže „naš izvor” koji nemamo: izgleda da je predsednik Srbije odbijanjem parafa ozbiljno nažuljao nečije bogatune, kontroverzne tipove, tajkune, olihgarhe i kriminalce koji su već trljali ruke da se domognu, po mogućstvu, za male pare državnog bogatstva.

 
Prenosimo

Amerika želi da izoluje Rusiju i da Ukrajinu i Gruziju uključi u NATO; Mnoge zemlje ne žele da igraju po američkim pravilima, nadam se da Turska neće biti kao Bugarska

Aleksej Puškov   
nedelja, 21. jun 2015.

Sjedinjene Države okupljaju svoje snage i saveznike, jačaju vojno-politički pritisak na Rusiju kako bi ona promenila svoju spoljnu politiku i uklopila se u američku globalnu strategiju.

 
Prenosimo

Pravo na pristojnost i razlikovanje

Zoran Stojiljković   
sreda, 13. maj 2015.

Slažem se, naravno, i s tim da, na drugoj strani, niko ne treba da bude izuzet od prava na kritiku i procenu efekata sopstvenog rada. Posebno to treba, po mome sudu, da važi u slučaju predstavnika nezavisnih državnih organa poput zaštitnika, poverenika ili Agencije za borbu protiv korupcije.

 
Prenosimo

Reakcija na knjigu Slobodana Antonića - Milošević nije tražio upotrebu vojske

Nebojša Pavković   
četvrtak, 09. april 2015.

Tek kada su počele aktivnosti na hapšenju Miloševića, shvatio sam da je Koštunica hteo da se ”oslobodi” nadležnosti nad ovom jedinicom, da bi izbegao odgovornost za događaje koji će uslediti. 

 
Prenosimo

Vojni izveštaji o helikopterskoj tragediji - čija je odgovornost primarna

Goran Jevtović   
subota, 04. april 2015.

Kada budemo razumeli da NATO „partnerima“ nije potrebna u ovom delu sveta snažna, modernizovana, brojčano velika i ubojita Srpska vojska, a posebno ne moderno Ratno vazduhoplovstvo i PVO, već suprotno, malobrojna i laka, pešadijska „konjica“ za predstojeće borbene misije

 
Prenosimo

U "nebeskoj Srbiji" treba samo da umremo, ništa više, a ja sam obećao život - Ovo je bila godina našeg "velikog skoka"

Aleksandar Vučić   
subota, 02. januar 2016.

Rad nam se isplatio, promene su počele, Srbija napreduje. A svima kojima to nije dovoljno, mogu samo da kažem da ću upravo ja ostati najveći kritičar sopstvenog posla.

 
Prenosimo

Prva stavka srpskog nacionalnog programa - da svako dete ima brata i sestru

Slobodan Antonić   
nedelja, 29. novembar 2015.

Posebno je malo dece u centru Beograda, u kome je ideal: tri televizora, dva psa i jedno dete. Da bi se stvari u državi okrenule, politička elita mora se baviti problemom nataliteta.

 
Prenosimo

Kako smo zamalo kupili stan u Beogradu na vodi

Radomir Lazović   
ponedeljak, 19. oktobar 2015.

Ugovor koji ste sa nama potpisali je raskinut, kao što smo vas obavestili email-om.

 
Prenosimo

Rusija i Kina - uspon istočne alijanse

Uroš Mitrović   
utorak, 15. septembar 2015.

Kina je, ne računajući zajednički trgovinski doprinos zemalja EU, i dalje prvi ekonomski partner Rusije, dok je, sa druge strane, Rusija jedva ušla u prvih deset najznačajnijih trgovinskih partnera Kine. U procentima gledano, u kineskoj ekonomiji na Rusiju otpada tek nešto manje od tri odsto ukupne trgovinske razmene sa svetom.

 
Prenosimo

Šta stoji iza hrvatskog desanta na srpsku privredu

Nenad Popović   
četvrtak, 20. avgust 2015.

Mi smo krivi jer smo u prošlosti imali neodgovorne političare koji su dopustili da Hrvatska u Srbiji ima sve, a da Srbija u Hrvatskoj nema ništa. Vreme je da to promenimo.

 
Prenosimo

"Svaka čast, Vučiću!"

Jelena Arsenović   
četvrtak, 02. jul 2015.

Istini za volju, nije lako sedeti sa Vučićem u studiju. Mi kod kuće možemo da se smejemo, da se iščuđavamo koliko gluposti i laži je u stanju u jednom dahu da izgovori, ali je licem u lice s njim teško iskontrolisati vlastitu odbojnost i upakovati je u razložno i precizno pitanje. 

 
Prenosimo

Vlast u Srbiji se nalazi pod kontrolom SAD, sa Aleksandrom Vučićem rade predstavnici specijalnih službi zapadnih zemalja

Leonid Rešetnjikov   
četvrtak, 28. maj 2015.

Imam utisak da se Lukoil i „Gazpromnjeft“ u Bugarskoj i Srbiji stide zbog toga što su ruske kompanije. Pokušavaju da se postave kao međunarodne korporacije i oponašaju svoje zapadne kolege.

 
Prenosimo

Ko je potegao ombudsmanov pištolj koji je duže od dve decenije visio na zidu?

Dragoljub Žarković   
subota, 25. april 2015.

Mada je slatka jeza tek podgrejana: slučaj jeste, po Nezbit doktoru, zastareo, ali nije baš jasno ni da li je reč o samoubistvu ili nečem drugom... i tako se iz tog pištolja još puca kao na nekoj pijanoj svadbi o čemu posle bude vestica – stradao slučajni prolaznik.

 
Prenosimo

Lazanski o padu helikoptera - odbrana neodbranjivog ili anatomija jednog tragičnog spinovanja

Goran Jevtović   
utorak, 07. april 2015.

Usput, i pored dobre volje, zaista ne mogu da se setim kada je to vojni helikopter poslednjih nekoliko decenija sletao na aerodrom u Surčinu ili neki drugi civilni aerodrom, a posebno ne u nekakvoj iznudici ili haosu.

 
Prenosimo

Zašto je beba helikopterom prevožena do Beograda pored Kraljeva, Kragujevca i Niša - i zašto je Surčin odabran za sletanje?

Goran Jevtović   
nedelja, 15. mart 2015.

Otkuda helikopter na oranici (ili nekoj tamošnjoj ledini) daleko van piste i to na kabini? Šta je moglo da dovede do takvog epiloga, ako ne ono što pretpostavljamo – a to je kvar.

 
<< Prva < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Poslednja >>

Strana 11 od 59
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner