Početna strana > Prenosimo
Prenosimo
Prenosimo

Srbija je privatno preduzeće jedne familije

Slobodan Antonić   
četvrtak, 15. jun 2017.

Prvo, Vučić nikad ne bi došao na vlast da nije bilo njegove prethodne Kanose po Vašingtonu i Briselu. Da se nije javno pokajao i preumio, mislite li da bi mu bilo dopušteno da pobedi 2012. godine? Možda se značaj briselske čestitke Nikoliću tri sata pre zatvaranja birališta precenjuje. 

 
Prenosimo

Ispovest razočaranog SNS bota

Newsweek   
četvrtak, 08. jun 2017.

Sve političke stranke imaju svoje botove, makar u širem smislu, neorganizovane, ali najuočljiviji, najbrojniji i najorganizovaniji su SNS botovi, zbog čega su praktično na Tviteru postali sinonim za botove. 

 
Prenosimo

Naša deca će biti njihovi robovi

Mario Reljanović   
subota, 27. maj 2017.

Cilj ovog zakona nije da se deca pripreme za buduće poslove. Cilj je da se eksploatišu na legalan način, bez trunke srama. Cilj je i da se na taj način dalje smanji stopa nezaposlenosti, jer su kratkoročni politički poeni daleko bitniji nemoralnim ljudima na vlasti, nego sva deca ovog sveta.

 
Prenosimo

Potrebno je novo promišljanje Evrope

Emanuel Makron, Jirgen Habermas i Zigmar Gabrijel   
ponedeljak, 15. maj 2017.

Raspravu o budućnosti Evrope je organizovala Hertie škola upravljanja iz Berlina 16. marta 2017. Razgovor je moderirao potpredsednik Hertie škole Henrik Enderlajn.

 
Prenosimo

Na delu je ozbiljna kriminalizacija društva koju sprovode Vučićevi najbliži saradnici i članovi porodice

Vuk Jeremić   
sreda, 15. mart 2017.

Bilo šta osim pobede nad režimom imalo bi nesagledive posledice za zemlju. Ukoliko Vučić postane predsednik Srbije, zacementiraćemo ovaj katastrofalni sistem na period od najmanje pet godina, a moguće i duže. Usledilo bi suštinsko poniranje po svim pitanjima, i zbog toga se mora ići na pobedu. Svaka druga kalkulacija predstavlja vrhunsku neodgovornost.

 
Prenosimo

Krvavi poslovi - Kako oružje vredno milijarde evra sa Balkana i Istočne Evrope završava u rukama terorista

Javno.rs   
sreda, 01. februar 2017.

S obzirom na veliku zaradu i činjenicu da im fabrike naoružanja rade prekovremeno, zemlje koje su ušle u trgovinu sa Bliskim istokom imaju prilično snažan motiv da nastave sa ovim poslom, pa se, uprkos brojnim dokazima da se oružje preusmerava sirijskim i drugim naoružanim grupama optuženim za teške zločine, dozvole za izvoz naoružanja nastavljaju da izdaju

 
Prenosimo

"Desni antikapitalizam" protiv socijalnog genocida

Aleksandar Brkić   
petak, 28. oktobar 2016.

Prva stvar kojom će kapitalizam pokušati da opravda ovakav čin socijalnog genocida jeste pozivanje na pozitivnu zakonsku regulativu, odnosno na zakon kao sebi omiljenu reč. 

 
Prenosimo

Zidanje Skadra na Vučiću - dosta više sa patetikom, šmirom i prenemaganjem

Mihailo Medenica   
petak, 29. jul 2016.

Dosta više sa patetikom, šmirom i prenemaganjem- ponašaš se kao da će ti pući vodenjak svakog trenutka, a ne kao kakav vajni državnik!

 
Prenosimo

False flag, false flag!!!

Stefan Đukić   
nedelja, 17. jul 2016.

Naravno, ovi prvi su odmah sumnjičili pučiste da sve rade uz nagovor CIA da bi ponovo unižavala muslimane ili da bi onemogućili otopljavanje odnosa Turske i Rusije. Ovi drugi su pak rekli da je Erdogan autokrata, da podržava terorizam, ide ka islamskom fundamentalizmu i tako dalje.

 
Prenosimo

"Djeca"

Mihailo Medenica   
petak, 20. maj 2016.

Postoji u nas prećutni konsenzus da Srbin može biti žrtva isključivo rijalitija, sopstvene zablude da je naročit zato što je potomak predaka koje ne zaslužuje i činjenice da nas je vazda previše da bi nas bilo premalo!

 
Prenosimo

Hrvatske veze i koreni najpoznatije srpske gej političarke i možda buduće premijerke

Jutarnji list   
nedelja, 11. jun 2017.

Ana Brnabić podrijetlom je iz Stare Baške na otoku Krku u koju dolazi svakog ljeta, a Aleksandar Vučić želi je imenovati na čelo srpske vlade

 
Prenosimo

Građevinski monstrum na obali Save

Dragoljub Bakić   
četvrtak, 01. jun 2017.

 Taj projekat je jedna pogrešna ideja gde se čine katastrofalne greške: urbanističke, arhitektonske, saobraćajne, infrastrukturne, ekološke, društveno-političke, sociološke, ogromne ekonomske greške.

 
Prenosimo

Od Vučićevih „uspeha“ korist imaju samo Albanci, Milo i zapadnjaci

Aleksandar Pavić   
utorak, 16. maj 2017.

 Tako da je odgovor koji se sam nudi na pitanje da li je Srbija, odnosno srpska državnost dobila nešto time što je Vučić „prevario Zapad“ – jedno veliko NE. Dobio je jedino Vučić i svi koji su imali političko-materijalnu korist od te politike. Dobio je Milo Đukanović. Dobio je velikoalbanski faktor. Dobio je, razume se, i zapadno-globalistički faktor. 

 
Prenosimo

Stari birači, budućnost i glasačko pravo

Igor Živanović   
nedelja, 02. april 2017.

Naši stariji sugrađani, od vremena Slobodana Miloševića, pa do danas, na izborima poslovično glasaju za političke opcije koje karakteriše despotski način upravljanja

 
Prenosimo

Vučić je stručnjak za marketing i obmane, Šešelj je njegov “trojanski konj”

Velimir Ilić   
utorak, 14. februar 2017.

Poznavajući Vučića, siguran sam da njemu neće pasti na pamet da podnese odstavku na mesto predsednika stranke, ako postane šef države

 
Prenosimo

Zastava Vojvodine – podvala za XXI vek

Dušan Kovačev   
subota, 10. decembar 2016.

Što se tiče „tradicionalne“ zastave APV, načelno se slažem sa stavom Srpskog heraldičkog društva kojeg republički i pokrajinski politički režim krije. Da je objavljeno, javnost bi znala da su jedini nesporni istorijski simboli Vojvodine srpski simboli. 

 
Prenosimo

Prodaja Svetog Save za 7 miliona arapskih dolara

Dobrosav Nikodinović   
sreda, 12. oktobar 2016.

 Od Srbije, ne tražimo da uradi ništa na silu, već da ispoštuje lik i delo Stefana Nemanje, uz to da pokaže da je Raška oblast njena teritorija. I da je njeno pravo da na njenoj teritoriji određuje šta će se i gde graditi. I ne samo mene već i ostale Srbe iz ove najlepše oblasti Srbije, zabrinjava ponašanje Beograda prema Raškoj oblasti. Premijer i lokalna vlast u Novom Pazaru jednostavno krše ustav i to nikog nije briga. Pa nije Vučić bog i da uzima sebi za pravo da sam Srbiji i Srbima kroji kapu

 
Prenosimo

Vučić se plaši prave opozicije, u državi nikada nije bilo više kriminala i korupcije

Saša Radulović   
ponedeljak, 25. jul 2016.

Građani vide da smo najžešća opozicija. Bavimo se suštinom, držimo se pravila i u okviru tih pravila nam valja pobediti. S tim ograničenjem da nikada nećemo izlaziti iz okvira rasprave i da ćemo se uvek baviti suštinom

 
Prenosimo

Oči u oči sa Vučićem, ili kako je izgledao susret delegacije DJB sa mandatarom

Dušan Pavlović   
četvrtak, 09. jun 2016.

“Šta, hoćete da nas izbacite? Ne možete da nas izbacite! Mi smo poslanici, ovo je Skupština, vi ste ovde gost. Ako hoćete da kažete da smatrate da je sastanak završen, to se onda tako i kaže”, odgovorio je Radulović.

 
Prenosimo

Vučić u sudaru sa topništvom i zrakoplovstvom Hrvatske – još jedno propagandno patriotisanje

Goran Jevtović   
nedelja, 10. januar 2016.

Problem je u domaćim plaćenicima koji nemaju nikakve veze sa NATO inozemstvom. Štaviše, većina njih se gnušaju te strane sveta. No, ipak su plaćenici, a to mu na isto, bio strani ili domaći, svi su na istom zadatku.

 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 10 od 59
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner