Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

Škorobranitelji - Otvoreno pismo NUNS-u, UNS-u i NSPM

Ratko Dmitrović   
četvrtak, 22. maj 2014.

Smenio sam ga, tvrde UNS, NUNS, NSPM, zbog gostovanja na RTS-u, zbog onoga što je tamo rekao. Kao, nazvao me Vučić i naredio da smenim šefa DESK-a. Zar neko stvarno misli da je Vučić toliko neinteligentan?

 
Polemike

Akademski huligani - kako "građanska Srbija" poziva na linč

Boris Malagurski   
subota, 05. april 2014.

Njima je i dalje glavni problem Ratko Mladić, dok je Srbiji glavni problem glad, nezaposlenost, pljačkaški kapitalizam u kojem se elite samo bogate, a srednja klasa odumire. Uostalom, zašto bi ih zanimali problemi siromašnih - znate li koliko para od stranih finansijera dobijaju neke od najvidljivijih NVO u Srbiji?

 
Polemike

E-lomača, kolevka ostrašćenosti, primitivizma i mržnje

Anja Marković   
utorak, 01. april 2014.

Petar Luković, psovač, i Haris Imamović, kvazikritičar, specijalizovali su se za najgrublji medijski linč za čije sprovođenje biraju sredstva kakvih bi se stideli i najcrnji tabloidi.

 
Polemike

Odgovor Đorđu Vukadinoviću, ili da li je DSS "najveće zlo koje postoji"?

Nebojša Bakarec   
petak, 14. februar 2014.

Izvesno znam da Vučić i Imperija nisu instrumentalizovali DSS. Što se tiče SRS i Dveri, ne znam, ali osnovano sumnjam u to. Ili vi smatrate da su Vučić i Imperija „aktivno poradili“ samo na DSS-u? Mislim da ste i vi sami svesni da vam je teza na staklenim nogama.

 
Polemike

Odgovor Vojislavu Koštunici - Evroazijska unija umesto političke i vojne neutralnosti

Goran Tešić   
subota, 18. januar 2014.

Ulazak u Carinski savez bi bio korak dalje za Srbiju koja već sada ima bescarinski trgovinski režim sa Rusijom, jer bi ekonomski manevarski prostor bio proširen na sve zemlje članica Carinskog saveza i jer bi protok robe, kapitala, usluga i radne snage bio slobodan.

 
Polemike

Baruština Svetislava Basare

Marinko M. Vučinić   
nedelja, 05. januar 2014.

Očigledno je da je ogoljeni i sve prizemniji pamfletizam Svetislava Basare ne izdisaju jer se sve više služi uvredama, klevetama, difamacijama, ideološkim i politikantskim diskvalifikacijama i to svedoči o njegovoj ne samo stvaralačkoj nemoći.

 
Polemike

Odgovor Begoviću, ili da li „Putinu nije stalo do blagostanja Rusije“

Vladimir J. Konečni   
četvrtak, 19. decembar 2013.

Znajući to, Putin čini šta može ekonomskim sredstvima, prodajući gas Ukrajini po nižoj ceni i dajući kredite, da bi zaustavio vojno-teritorijalni prodor SAD, čiji je EU poslušni ekonomski kontingent.

 
Polemike

Odgovor Bobanu Stojanoviću

Nebojša Bakarec   
utorak, 08. oktobar 2013.

Neophodno je uspostaviti mere u cilju obezbeđenja intelektualne, moralne i emocionalne bezbednosti dece i maloletnika, uključujući i zabranu vršenja bilo kakvih radnji usmerenih na promociju homoseksualnosti ka njima.

 
Polemike

I deca mogu biti gej

Boban Stojanović   
nedelja, 06. oktobar 2013.

U onom trenutku u kome su deca oko mene spoznavala da su heteroseksualna, ja sam spoznao da to nisam. Dečaci su mi se oduvek više dopadali, ali me to nikada niko nije pitao. Polaskom u prvi razred i prvim velikim sazrevanjem, bio sam neizmerno srećan što je jedan dečak iz predškolskog došao u moje odeljenje.

 
Polemike

Polemika Vladimira Kecmanovića i Nenada Prokića - Koliko su nas koštali Princip i Obilić?

Politika   
ponedeljak, 16. septembar 2013.

Gavrilo Princip jeste skupo koštao Srbiju i srpski narod. Kao što je rimske robove skupo koštao Spartak, a Čehe atentatori na nacističkog protektora Hajdriha... Kao što su Srbiju skupo koštale demonstracije i puč 1941, Miloša Obilića da ne pominjemo...

 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 9 od 34
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner