Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

Polemika povodom državnog preuzimanja aerodroma "Konstantin Veliki" i koncesije za aerodrom "Nikola Tesla" - Ko (ni)je u pravu?!

Zorana Mihajlović i "Tango Siks"   
nedelja, 15. april 2018.

  Naša redakcija i drugi klasični mediji dobili su sinoć saopštenje ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović koje je zapravo adresirano na Tango six portal i naš jučerašnji članak „Država Srbija zvanično potvrdila – aerodrom „Kontantin Veliki“ ograničen na milion putnika sve do trenutka kad „Nikola Tesla“ ne bude dosegao 12 miliona putnika“.

 

 
Polemike

Polemika o „evropskoj prestonici“ kulture, Egzitu, profesionalizmu i (ne)namenskom trošenju sredstava

BIRN i Fondacija "Novi Sad 2021"   
petak, 16. mart 2018.

Firme povezane sa direktorom Fondacije Novi Sad 2021. dobijaju unosne poslove dok evropski eksperti kritikuju umetničku dimenziju projekta Novi Sad - Evropska prestonica kulture

 
Polemike

Jedan "pravni" doprinos nezavisnosti Kosova

Dejan Mirović   
utorak, 21. novembar 2017.

Kutlešić svakako zaslužuje da postane dopisni član Akademije nauka i umetnosti Kosova za svoj ''pravni'' doprinos ''teoriji'' koja treba da ubedi srpsku javnost da je nezavisnost i finansiranje Kosova dobro za  Srbiju 

 
Polemike

Odgovor akademiku Simoviću – šta bismo sa Kosovom ako ga nam vrate

Narodni pokret Srba sa KiM „Otadžbina“   
sreda, 11. oktobar 2017.

Izjava uvaženog akademika Ljubomira Simovića da kada bi nam Zapad i vratio Kosovo mi ne bismo znali šta ćemo sa njim, sugeriše pre svega građanima Srbije da Kosovo i Metohija nama više nisu potrebni.

 
Polemike

Vesić i dalje nema odgovor na suštinska pitanja Beograda - zato kleveće i vređa

Nikola Jovanović   
četvrtak, 31. avgust 2017.

Moram da priznam da sam kao građanin Beograda i Srbije razočaran “odgovorom” gradskog menadžera Gorana Vesića na moje argumentovane kritike njegove “vizije” razvoja grada, kao i njegovom “reakcijom” na moje predloge, koji su u skladu sa istorijskom i proverenom ulogom Beograda.

 
Polemike

Odgovor Vesiću ili Beograd je oduvek na rekama

Nikola Jovanović   
ponedeljak, 28. avgust 2017.

Ovde se može povući jasna linija razgraničenja između nas, građana Srbije, kojima je stalo do razvoja i zaposlenosti i njih, partijskih velikodostojnika, kojima je samo važno da se povećava  broj stanovnika Beograda. Oni bi da svim građanima Srbije ostave samo jednu mogućnost - doseljavanje u Beograd. 

 
Polemike

O tekstu Marka Jakšića, ili kako neistine vode do pogrešnih zaključaka

Aleksandar Popović   
utorak, 23. maj 2017.

Posedujem firmu u Beogradu, porezi na njene prihode se plaćaju u Srbiji, bavim se onim čime sam se bavio i pre, izvozom u Afriku i Aziju, i nažalost, firme koje me angažuju, barem do sada, su iz inostranstva.

 
Polemike

Nikola Samardžić na braniku NATO pakta

Marinko Vučinić   
petak, 05. maj 2017.

Ako nešto obeležava kolumne Nikole Samardžića koje on istrajno objavljuje u listu Danas onda je to težnja da se Srbima neprestano dele „istorijske i političke lekcije“ i pri tome izražava otvoreni prezir prema nedoraslom i zaostalom srpskom narodu.

 
Polemike

Još jednom o broju žrtava u Jasenovcu

Veljko Đurić Mišina   
četvrtak, 20. april 2017.
Govoreći o odgovornosti Rimokatoličke crkve u zločinima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Živanović pominje broj od 1.371 njenih sveštenika tvrdeći da su direktno učestvovali u zločinima. Doduše, on ne pominje svoj izvor a to su tvrdnje pokojnog Milana Bulajića, ničim utemeljene i dokazane.
 
Polemike

Ko je Pantelija Srećković, a ko kvisling i „baba Kurana“

Miloš Ković vs Svetislav Basara   
subota, 08. april 2017.

Miloš Ković: Po(r)uke iz 1999.

Bombardovanje CP Jugoslavije označilo je važnu, svetskoistorijsku prekretnicu u međunarodnim odnosima. Svest o tome postepeno sazreva
 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 5 od 34
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner