Početna strana > Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava

Na slavi kod Leposave Crvić

Pavle Ćosić   
utorak, 23. novembar 2010.

Naš dobri komšija komunalac, nadgledao je proslavu s vrata prilično dobronamerno i bez previše opaski. Samo je simpatično reagovao kad je tetka Cica greškom mojoj mami umesto jedne slušalice pružila obe. Rekao je da se ta omaška često zabunom dešava ljudima.

 
Samo smeh Srbina spasava

Opraštajte braćo

Milko Grbović   
petak, 12. novembar 2010.

Red je da se Avelj izvini Kainu/ što mu pravo na nož pošo grlom golim/ oprostite i vi nama za Krajinu/ i za Kozaru vas za oproštaj molim! I za Jasenovac praštajte nam braćo/ što vam zemlju našim prljasmo kostima...

 
Samo smeh Srbina spasava

Mars napada!

Milan Damjanac   
četvrtak, 28. oktobar 2010.

Portparol Bele Kuće na Alfa Kentauriju osudio je najavu marsovskih separatista na jugu Marsa, koji su zatražili pravo na slobodno kretanje... Predsednik Zoris se izvinio svima koje je ikada igde, možda, slučajno, sreo ili koji su ikada igde išta rekli, a da se ticalo Marsa.

 

 
Samo smeh Srbina spasava

Hilari nema alternativu

Milan Damjanac   
četvrtak, 14. oktobar 2010.

Ustao sam sa stolice i zagrlio je. Te nevine oči su bile pune suza...setio sam se svih onih metaka koji su joj, po sopstvenom priznanju, umalo oduzeli život kada je devedesetih sletala u BiH. Srpskih metaka. Odmah sam rešio da je utešim: „Ne brini, mila Hilari, nema ih više. Ni vojske, ni pušaka, ni municije“.

 
Samo smeh Srbina spasava

Farma Srbija

Vladimir Jokić   
subota, 25. septembar 2010.

!!!!! Baki obozava te jedna Slavica iz Bogutovacke banje*****Koko ako ja nemam tebe neces imati ni ti njega ovo ti javno izjavljujem------------------BOJANA PUSTI BROJ----------HASAN NAPOLJE!!! milowane moj jedini wolim te najwise na svetu tvoja karamelica-------------ZORANA! MIRIJEVO I SREMCICA SU S TOBOM!DO POBEDE! »»»»»»

 
Samo smeh Srbina spasava

Kompromisna rezolucija 2488

Voja Žanetić   
nedelja, 05. septembar 2010.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija pozdravlja razumnu odluku Srbije da povuče prethodno samostalno napisanu Rezoluciju i time uvidi realizam činjenice da se na teritoriji njene nekadašnje pokrajine nalazi: velika NATO baza.

 
Samo smeh Srbina spasava

Izveštaj o referendumu

Zoran Tucaković   
petak, 27. avgust 2010.

Laku noć, uz upozorenje da je policijski čas počeo pre 10 minuta, i da će svako ko se zatekne na ulicama do 6 časova ujutro biti streljan na licu mesta. Posebno se opominju polivači ulica da ne ponavljaju grešku od sinoć, kada je njih dvadesetak osnovano lišeno života.

 
Samo smeh Srbina spasava

Evropski špijun

Zoran Grbić   
petak, 20. avgust 2010.

Imali smo šansu... Mogli smo da uđemo u Evropu, da ih ubedimo da smo normalni, da smo skoro kao oni. Ali vi ste se plašili da ne izgubite nacionalni identitet. Kao da imate neki identitet. Frula i opanci, to je sve što imate. I ko oće i ko neće, svi do jednog ćete ući tamo.      

 
Samo smeh Srbina spasava

MMM u raljama života

Zoran Tucaković   
petak, 06. avgust 2010.

"Za nas je zaštita prava i interesa naših građana u jedinicama lokalne samouprave i celoj državi na prvome mestu. Maksimalno ćemo suzbiti poguban stranački uticaj i praksu da filijale stranaka odlučuju umesto organa ove države."

 
Samo smeh Srbina spasava

JRT Srbije 2020: Moleban za Šumadiju

Saša Rendić   
ponedeljak, 26. jul 2010.

Predsednik Republike je naglasio da je Srbija sada i najveći verski lider u regionu, a zatim se sa uglednim gostom uputio ka Kalemegdanu. Premijer Turske je duboko uzdisao dok je obilazio tvrđavu, a sa posebnom setom pričao je o izgubljenom carstvu.

 
Samo smeh Srbina spasava

Iz dnevnika dva državnika

Milan Damjanac   
subota, 20. novembar 2010.

Još jedan težak dan je prošao. Vidim da mediji lepo izveštavaju o mojoj poseti. Jedino je narod uzbuđen. Moraću nekako da ih uveselim. Znam - pitaću Severinu da peva za Srpsku novu godinu! Narod će biti oduševljen.

 
Samo smeh Srbina spasava

Otkrivena „Centralna Srbija“ između Beograda i Kosova

Njuz.net   
petak, 12. novembar 2010.

Buduće generacije svakako neće imati više izgovor za nepostojanje komunikacije sada kada su južni susedi i konačno otkriveni. Postoje mišljenja da su sami Centralnosrbijanci rešili da budu otkriveni i pokažu se kao dostojni.

 
Samo smeh Srbina spasava

TV dnevnik 2020.

Boris Malagurski   
utorak, 19. oktobar 2010.

Od 2010. godine, 'jezivi' odgovori na ulično nasilje su postepeno postali zvanična politika države prema rešavanju socijalnih i društvenih problema. Zapamtimo, 2019. godine je država izvršila egzekuciju 2,850 maloletnih huligana i 7,000 gladnih ekstremista.

 
Samo smeh Srbina spasava

Desetletka

Milko Grbović   
ponedeljak, 04. oktobar 2010.

U bescenje sve se proda/ ko na tezgi pored Cvetka/ već pacovi beže s broda/ a tek prva desetletka! Sad kud koji, mili moji,/ sumnja grebe poput četke/ da l’  će ostat’ Srbin koji/ do sledeće desetletke.

 

 
Samo smeh Srbina spasava

Velkam tu Europeja – Poziv na safari

Saša Rendić   
utorak, 21. septembar 2010.

Širom Imperije već su poznate turističke atrakcije koje pruža Europeja. Tu je Obelisk Stida i Srama, gde Europejci okajavaju grehe za sve nepočinjene zločine svojih predaka, zatim velelepni mauzolej Neznanom Gejlenderu na Avali.

 
Samo smeh Srbina spasava

Obelisk stida i srama

Saša Rendić   
ponedeljak, 30. avgust 2010.

Zaklinjem se da ću spaliti sve svoje knjige koje sadrže srpske krvožedne mitove, kao i svu literaturu koja obiluje zločinima mojih predaka protiv svih snaga progresa i izobilja koje su vekovima dolazile da nas oplemene, a mi smo ih tako primitivno i bestijalno napadali.

 
Samo smeh Srbina spasava

Demokratski „Goli otok"

Milan Damjanac   
sreda, 25. avgust 2010.

Čast mi je da vas obavestim da je otvoreno elitno odmaralište „Goli otok“. Najveći broj naših gostiju dolazi iz redova pisaca, umetnika svake vrste, analitičara i rep pevača. Novi kompleks ima preko hiljadu potpuno opremljenih soba.

 
Samo smeh Srbina spasava

Grand parada ponosa

Voja Žanetić   
nedelja, 08. avgust 2010.

Vest je bila zaprepašćujuća. Od vremena Rezolucije Informbiroa, od odbacivanja plana Z-4 i Vens-Ovenovog rešenja za Bosnu i Hercegovinu, od odbijanja sporazuma u Rambujeu, ma i od odluke Međunarodnog suda pravde o Kosovu - nije se čulo istorijski značajnije i glasnije „NE“.

 
Samo smeh Srbina spasava

Turistički vodič za goste iz Srbije: Dozvolite da vas preobratimo

Vladimir Matijanić   
utorak, 03. avgust 2010.

Osjetljivo pitanje s kojim ne treba tražiti vraga, to jest boga u instituciji koja nije ovlašteni diler vjere za Republiku Hrvatsku. No, ima vas svakakvih, pa i onih koji će se u Hrvatskoj poželjeti moliti.

 
Samo smeh Srbina spasava

(Ne)milosrdni anđeo

Ljubiša Spasojević   
petak, 16. jul 2010.

Šteta što je umro, pošto mu je očigledno bolje i oporavlja se, ali to još ne oseća, – obratio se utešnim rečima doktor uplakanoj starici, vidljivo zabrinut za pokojnikovo zdravlje.Smrt je njegova šansa.

 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 7 od 10
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner