Početna strana > Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava

Ćeranisaćemo se još

Milko Grbović   
ponedeljak, 12. jul 2010.

Ni u vreme Tita ni sultana, ne bi jedna ovakva galerija likova dobila takav značaj i bila izdignuta na tron narodnih idola, kao što je današnja garnitura „selebritija“. Jer, tada su postajali nekakvi kriterijumi, merila vrednosti.

 
Samo smeh Srbina spasava

E da smo...

Voja Žanetić   
nedelja, 27. jun 2010.

Da smo znali da će kad završe sa Bosnom početi Kosovo. Da smo znali da će stvarno da nas bombarduju. Da smo bili manje naivni u verovanju obećanjima. Da smo petog oktobra imali revoluciju, a ne samo prevrat. Da smo razumeli da se u Hagu ne sudi samo optuženima.

 
Samo smeh Srbina spasava

Poštast kruži Srbijom!

Inicijativni odbor udruženja građana „Pomozite političarima“   
četvrtak, 17. jun 2010.

Mi želimo bogate funkcionere, političare punog stomaka, one koji će biti dobro zbrinuti, one koji će pokazujući na iznose na svojim žiro-računima moći ponosno da kažu: “Ovo je meni moj narod dao!

 
Samo smeh Srbina spasava

Šipak

Ljubiša Spasojević   
subota, 22. maj 2010.

Šipak pripada rodu ruža. To je činjenica u koju je i nestručna javnost u Srbiji mogla da se uveri nakon poslednjih parlamentarnih izbora. Cvet je bledo crven, a centar cveta je upadljive žute boje, pa je zbog toga ponovo simbolično, ali i stvarno otelotvorio rezultate već pomenutih izbora.

 
Samo smeh Srbina spasava

Park iz doba Mlađe

Ljubiša Spasojević   
četvrtak, 13. maj 2010.

Ovaj park iz doba Mlađe ima ulogu da još jedom gladne nahrani obećanjima, a žedne prevede preko vode. Ukoliko su i gladni i žedni (kao što jesu), utoliko bolje. Sredstva uložena u ovaj projekat nisu mala i što je još važnije nisu, strogo formalno gledano, Dinkisaurusova.

 
Samo smeh Srbina spasava

Državni prijatelj broj 1

Ivan Tobić   
nedelja, 09. maj 2010.

Dok naivno pretpostavljate da su u pitanju neukusne pošalice nekog ćaknutog tabloidnog šalabajzera, ja sam već poslao šifrovane informacije i zaštitio se na način na koji bi mi i kolega Bond pozavideo. Ha, luzeri!

 
Samo smeh Srbina spasava

Demokratski monolog

Ljubiša Spasojević   
subota, 24. april 2010.

Šta sam ja Bogu skrivila pa me kaznio tobom kako si se uprepodobio kad smo se zabavljali ni da kineš ni da se zakašlješ samo si se izvinjavao a sad kad se ovaj izvinjava ti se nerviraš menjaš kanal čim ga vidiš.

 
Samo smeh Srbina spasava

Stradija na putu evro-atlantskih integracija

Vladimir J. Konečni   
četvrtak, 15. april 2010.

Pažnja, uljez je možda ušao u perimetar jedine pravilnedoktrine! Odmah proveriti sa DLP-om da li je službeničiću S. S. dozvoljeno da se sastaje sa strancima. Nije čovek od poverenja: nedovoljno hejtuje, a suviše se bavi klabingom.

 
Samo smeh Srbina spasava

"Vaskršnja poslanica"

Mihajlo Medenica   
nedelja, 04. april 2010.

Svaki pojedinac za nas je mali Isus i svakom će biti omogućeno da nesputano propati zbog svojih ubeđenja: stan, hrana, plata, kredit, zdravstvo, školstvo, sudstvo.Evo, otkriću ovom prilikom da planiramo usvajanje rezolucije kojom ćemo osuditi zločin Pontija Pilata.

 
Samo smeh Srbina spasava

"Krunski svedok"

Ljubiša Spasojević   
četvrtak, 01. april 2010.

Tužiteljka: - Molim članove veća da obrate pažnju na detalj, koji govori o strašnim razmerama zločina i surovosti koja se pokazala u ovom genocidnom aktu. Svedok je očigledno veoma potresen.

Branilac optuženog koga je imenovalo tužilaštvo: - Tako je!

 
Samo smeh Srbina spasava

Ima li kapetana u podmornici

Saša Rendić   
četvrtak, 01. jul 2010.

Uopšte, mornari su mnogo primitivan svet. Nikako da im objasniš da je dno dna karta za Raj. Čak neguju i neko svoje pismo kojim se ponose, i čiju lepotu uzdižu. Zovu ga ćirilica, a na nju su podjednako alergični i navigatori i oficiri. Ona je jedan od krivaca za neuspelu edukaciju mornara.

 
Samo smeh Srbina spasava

Teniser

Ljubiša Spasojević   
četvrtak, 24. jun 2010.

Tenis je ovde vrlo popularan. To je dobro. To znači da je nas džentlmena sve više. Tako ispunjavamo evropske standarde i standarde međunarodne zajednice. To opet znači da smo sasvim blizu prijemu u Evropsku uniju, a ona je, ako nisi znao, unija, to jest liga nas džentlmena.

 
Samo smeh Srbina spasava

Ispovest Žike Crva

Ljubiša Spasojević   
utorak, 01. jun 2010.

Ugledajte se na mene i one što su kao ja. Šta meni fali? I vi se pitate šta mi fali? E pa ja ću da vam kažem! Mislite da sam zadovoljan ovim što imam? E pa nisam! Mislite da sam zadovoljan ovde gde sam? E pa nisam! Najveća mi je želja da otpuzim i uživam u Velikoj Jabuci.

 
Samo smeh Srbina spasava

Brate naš evro...

Voja Žanetić   
ponedeljak, 17. maj 2010.

Mi znamo, brate Evro, da ćeš Ti znati da vrednuješ i ceniš naš napor da dostignemo adekvatnu tržišnu cenu za pomenutog jednog Tebe. To nas tim više raduje jer ovde u Srbiji tog poštovanja nismo dobili – ama ni od koga. I niko da nam čestita kursni, takoreći, jubilej.

 
Samo smeh Srbina spasava

Otkriven novi srpski genije: Nova srpska politička analitičarka ima svega četiri godine!

Pavle Ćosić   
nedelja, 09. maj 2010.

"Ova nagrada je dokaz da za Srbiju još ima nade i da će mladost pobediti mračne snage prošlosti".

 
Samo smeh Srbina spasava

Srpska Kasandra

Milan Damjanac   
subota, 01. maj 2010.

Dragi građani, ukoliko niste znali, pretnja našoj državi ne dolazi od strane terorističkih grupa, secesionističkih aspiracija u Vojvodini, Kosmetu i Raškoj oblasti, već od Fejsbuka! Da, tako je, dobro ste čuli. Fejsbuka. Sva se policija angažovala kako bi uhvatila internet kriminalce.

 
Samo smeh Srbina spasava

Leksikon

Ljubiša Spasojević   
petak, 16. april 2010.

Odavno je rečeno da su ljudi velika deca. Ni naši političari nisu izuzetak. Dokaz za to je ovaj leksikon koji kruži među njima, a u čiji smo posed došli sticajem neverovatnih i veoma čudnih okolnosti koje zadiru u duboke obaveštajne i parapsihološke sfere.

 
Samo smeh Srbina spasava

Stradija – ispovest jednog običnog srpskog člana

Vladimir Jokić   
nedelja, 11. april 2010.

A kod Velje banja. Svi smo, bre, naši. Svi patriote. I, što je najvažnije, niko nikom ne zagleda u čanak. Ćuti i radi, nemoj samo na veliko da muljaš. Mi i Topolci smo se vazda preganjali, od starine.

 
Samo smeh Srbina spasava

Ožalošćena porodica, sumnjiva lica i pokojnica

Ljubiša Spasojević   
petak, 02. april 2010.

U Pionirskom parku se ponovo okupila ožalošćena porodica pretvorena u sumnjiva lica, kojima zbog toga nije dozvoljen pristup srpskom parlamentu. Započeh oproštaj od drage nam pokojnice: „Okupili smo se da odamo počast našoj dragoj Istini...“

 
Samo smeh Srbina spasava

Petlovac koji prvi zakukuriče

Milko Grbović   
utorak, 02. mart 2010.

Šta nije Radoš uradio, a bila mu je obaveza? Zamislite, ni jednom jedinom rečju, nijednim kadrom serije, nije popularisao vakcinu protiv novog gripa! To što je serija snimana ranije ne opravdava Radoša. Taj talas je bio lepo najavljen!

 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 8 od 10
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner