четвртак, 28. март 2024.
 Ћирилица | Latinica

Нови број

Тема: Светска економска криза и Србија (II)
Банер

Претходни бројеви

Банер

Пронађите НСПМ на

&

Нове књиге

Банер

Едиција "Политички живот"

Ђорђе Вукадиновић: Од немила до недрага

Банер
Банер
Банер

Часопис НСПМ или појединачне текстове можете купити и у електронској форми na Central and Eastern European Online Library

Банер
Банер
Почетна страна > Хроника > Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије победила "Косово" са 40:12
Хроника

Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије победила "Косово" са 40:12

PDF Штампа Ел. пошта
петак, 17. април 2015.

Женска јуниорска репрезентација Србије победила је селекцију Косова са чак 40:12 (19:6), у првом мечу квалификационе групе за пласман на Европско првенство.

Наше рукометашице водиле су током целог меча, и сјајном игром сачувале резултат. Прво полувреме завршиле су са 13 голова разлике, а на крају победиле са чак 28 погодака предности. Највише голова за наш тим постигла је Петровић Мина (8).

"Ово је јако битна утакмица за нас. Одиграли смо је под малим притиском, знамо сви шта је ова утакмица носила. Искористили смо је да би пре свега пробали нове варијанте, које ћемо да одиграмо са Словачком у недељу. Пружио сам шансу свим играчицама, како би све играле и осетиле атмосферу", рекао је за сајт РСС селектор Влада Шимичић.

Утакмица је играна без државних обележја, следећи меч јуниорке играју у суботу од 16 часова са Румунијом, у недељу се састају са Словачком (18.00).  Две најбоље селекције из групе оствариће пласман на Европско првенство у Шпанији које се ове године одржава од 23. јула до 2. августа.

 

Остали чланци у рубрици

Анкета

Да ли ће, по вашем мишљењу, „Заједница српских општина“ на КиМ бити формирана до краја 2023. године?
 

Република Српска: Стање и перспективе

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер