Početna strana > Hronika > Vlada Srbije: Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić nastaviće da "jedinstveno i usaglašeno zajednički stvaraju uslove za buduće uspehe države"
Hronika

Vlada Srbije: Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić nastaviće da "jedinstveno i usaglašeno zajednički stvaraju uslove za buduće uspehe države"

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 29. novembar 2015.

 Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić saglasili su se danas da je za napredak zemlje potrebno potpuno jedinstvo svih državnih organa i da će njih dvojica "jedinstveno i usaglašeno" nastaviti zajednički da stvaraju uslove za buduće uspehe države.

Kako je saopštila Vlada Srbije, Nikolić i Vučić su danas tokom razgovora razmatrali prepreke i izazove u očuvanju bezbednosti Srbije, "teške pritiske na zemlju".

Onu su ukazali i na značaj predstojećeg Samita OEBS-a.

Nikolić podržao Vučića u borbi protiv korupcije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je na drugom po redu sastanku sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem pružio nedvosmislenu podršku premijeru u beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala zahtevajući da se ona sprovede do kraja.

U saopštenjima iz kabineta predsednika Srbije i Vlade navodi se da su Nikolić i Vučić ponovili važnost jedinstva u delovanju svih državnih organa u cilju obezbeđivanja sigurnosti građana Srbije.

Kako se dodaje, tema drugog sastanka predsednika i premijera bila je učešće Nikolića na Konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama, koja će u ponedeljak biti održana u Parizu.

Predsednik i premijer Srbije ponovo su razgovarali o značaju održavanja Samita OEBS-a u Beogradu, piše u saopštenjima.

Vučić i Nikolić su danas na prvom sastanku razmatrali prepreke i izazove u očuvanju bezbednosti Srbije.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner