Хроника

Влада Србије: Томислав Николић и Александар Вучић наставиће да "јединствено и усаглашено заједнички стварају услове за будуће успехе државе"

Штампа
недеља, 29. новембар 2015.

 Председник Србије Томислав Николић и премијер Александар Вучић сагласили су се данас да је за напредак земље потребно потпуно јединство свих државних органа и да ће њих двојица "јединствено и усаглашено" наставити заједнички да стварају услове за будуће успехе државе.

Како је саопштила Влада Србије, Николић и Вучић су данас током разговора разматрали препреке и изазове у очувању безбедности Србије, "тешке притиске на земљу".

Ону су указали и на значај предстојећег Самита ОЕБС-а.

Николић подржао Вучића у борби против корупције

Председник Србије Томислав Николић данас је на другом по реду састанку са председником Владе Александром Вучићем пружио недвосмислену подршку премијеру у бескомпромисној борби против корупције и криминала захтевајући да се она спроведе до краја.

У саопштењима из кабинета председника Србије и Владе наводи се да су Николић и Вучић поновили важност јединства у деловању свих државних органа у циљу обезбеђивања сигурности грађана Србије.

Како се додаје, тема другог састанка председника и премијера била је учешће Николића на Конференцији Уједињених нација о климатским променама, која ће у понедељак бити одржана у Паризу.

Председник и премијер Србије поново су разговарали о значају одржавања Самита ОЕБС-а у Београду, пише у саопштењима.

Вучић и Николић су данас на првом састанку разматрали препреке и изазове у очувању безбедности Србије.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]