субота, 27. април 2024.
 Ћирилица | Latinica

Нови број

Тема: Светска економска криза и Србија (II)
Банер

Претходни бројеви

Банер

Пронађите НСПМ на

&

Нове књиге

Банер

Едиција "Политички живот"

Ђорђе Вукадиновић: Од немила до недрага

Банер
Банер
Банер

Часопис НСПМ или појединачне текстове можете купити и у електронској форми na Central and Eastern European Online Library

Банер
Банер
Почетна страна > Хроника > Санда Рашковић-Ивић: Направићемо јак фронт против продаје Телекома, СНС и ДС су само заменили улоге у односу на 2010.
Хроника

Санда Рашковић-Ивић: Направићемо јак фронт против продаје Телекома, СНС и ДС су само заменили улоге у односу на 2010.

PDF Штампа Ел. пошта
субота, 17. јануар 2015.

Божићни проглас који су потписале Демократска странка Србије, Покрет Двери и група патриотских интелектуалаца представља рађање нове политике у чијој основи је противљење уласку Србије у ЕУ и НАТО, ближа сарадња са Руском Федерацијом и економска политика која брине о домаћој привреди и стандарду грађана, рекла је Санда Рашковић Ивић гостујући на ТВ Коперникус.

Председница ДСС је истакла да је Божићни проглас представљен у Београду и Нишу и да ће врло брзо бити представљен у Косовској Митровици, Крагујевцу и Новом Саду.

„Наш циљ је да обиђемо све универзитетске центре и да окупимо цвет српске интелигенције. Наш блок представља јасну алтернативу, јер се суштински разликује и од власти и од парламентарне опозиције.“

Рашковић Ивић је оштро критиковала најављену продају Телекома која ће довести до одливања профита, смањених прилива у српски буџет, пораст цене услуга и отпуштања радника.

„Демократска странка Србије се противи продаје Телекома, баш као што је то чинила и 2010. и 2011. године када је власт Демократске странке хтела да га прода. Занимљиво је да су сада ДС и СНС заменили улоге, јер сада СНС хоће да га прода, а ДС се томе противи. Отпор продаји Телекома биће веома јак, јер ће поред ДСС и патриотског блока снажно противљење приватизацији стратешки важног предузећа показати наши највећи стручњаци, синдикати и грађани“, нагласила је Рашковић Ивић.

(ДСС-НСПМ)

 

Остали чланци у рубрици

Анкета

Да ли ће, по вашем мишљењу, „Заједница српских општина“ на КиМ бити формирана до краја 2023. године?
 

Република Српска: Стање и перспективе

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер