Početna strana > Hronika > Sanda Rašković-Ivić: Napravićemo jak front protiv prodaje Telekoma, SNS i DS su samo zamenili uloge u odnosu na 2010.
Hronika

Sanda Rašković-Ivić: Napravićemo jak front protiv prodaje Telekoma, SNS i DS su samo zamenili uloge u odnosu na 2010.

PDF Štampa El. pošta
subota, 17. januar 2015.

Božićni proglas koji su potpisale Demokratska stranka Srbije, Pokret Dveri i grupa patriotskih intelektualaca predstavlja rađanje nove politike u čijoj osnovi je protivljenje ulasku Srbije u EU i NATO, bliža saradnja sa Ruskom Federacijom i ekonomska politika koja brine o domaćoj privredi i standardu građana, rekla je Sanda Rašković Ivić gostujući na TV Kopernikus.

Predsednica DSS je istakla da je Božićni proglas predstavljen u Beogradu i Nišu i da će vrlo brzo biti predstavljen u Kosovskoj Mitrovici, Kragujevcu i Novom Sadu.

„Naš cilj je da obiđemo sve univerzitetske centre i da okupimo cvet srpske inteligencije. Naš blok predstavlja jasnu alternativu, jer se suštinski razlikuje i od vlasti i od parlamentarne opozicije.“

Rašković Ivić je oštro kritikovala najavljenu prodaju Telekoma koja će dovesti do odlivanja profita, smanjenih priliva u srpski budžet, porast cene usluga i otpuštanja radnika.

„Demokratska stranka Srbije se protivi prodaje Telekoma, baš kao što je to činila i 2010. i 2011. godine kada je vlast Demokratske stranke htela da ga proda. Zanimljivo je da su sada DS i SNS zamenili uloge, jer sada SNS hoće da ga proda, a DS se tome protivi. Otpor prodaji Telekoma biće veoma jak, jer će pored DSS i patriotskog bloka snažno protivljenje privatizaciji strateški važnog preduzeća pokazati naši najveći stručnjaci, sindikati i građani“, naglasila je Rašković Ivić.

(DSS-NSPM)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner