Početna strana > Rubrike > Politički život > Nedopustivi strani pritisci na Srbiju da se Evroprajd održi po svaku cenu
Politički život

Nedopustivi strani pritisci na Srbiju da se Evroprajd održi po svaku cenu

PDF Štampa El. pošta
Boško Obradović   
petak, 16. septembar 2022.

Ovih dana smo svedoci skandaloznih, nediplomatskih i nedopustivih pritisaka iz zapadnih centara moći na državu Srbiju da ovogodišnja centralna evropska gej parada uprkos zabrani MUP-a ipak bude održana sutra u Beogradu. Ovo je ne samo mešanje u naša unutrašnja pitanja već i direktno nametanje i naređivanje šta naša vlast mora da uradi u našoj zemlji. Postavljamo javno pitanje da li je Srbija EU i NATO kolonija ili nezavisna i suverena država?

Da li ovde odlučuje Centralni komitet u Briselu i američki ambasador ili srpska vlast? Da li će nas NATO ponovo bombardovati ako Evroprajd ne bude održan u srpskoj prestonici? Zašto Srbija mora da bude prva pravoslavna zemlja i prva zemlja u jugoistočnoj Evropi u kojoj mora da se organizuje ova sramna manifestacija? Da li će srpske službe bezbednosti uhapsiti organizatore Evroprajda i proterati iz Srbije sve zapadne diplomate koji ne poštuju odluke državnih organa o zabrani javnog okupljanja ili su pretnje i hapšenja rezervisani samo za porodičnu i tradicionalnu Srbiju kojoj se zabranjuje Porodična šetnja?

Sve su ovo pitanja za aktuelnu vlast koja je donela odluku o zabrani Evroprajda za koju otvoreno sumnjamo da će biti i primenjena u praksi već je doneta samo da bi umirila ogromno nezadovoljstvo protivljenje većine građana Srbije, a iza scene su nastavljeni razgovori i dogovori sa NATO i EU komesarima da se gej parada svakako održi.

Pozivamo MUP Srbije da ispoštuje sopstvenu odluku i ne dozvoli održavanje bilo kakve gej parade sutra u Beogradu. Takođe, pozivamo MUP Srbije da ne preti i ne hapsi građane Srbije koji se protive zabranjenoj gej paradi.

Sutra je veliki dan odluke i dokaza da li je naša vlast marionetska i kolonijalna uprava ili živimo u državi Srbiji koja u demokratskom duhu poštuje volju većine i sopstveni Ustav i zakone po kojima je zabranjeno održavanje gej parade u našoj prestonici

Skrećemo pažnju javnosti da se LGBT okupacija naše države nastavlja. Nakon što su ušli u naše škole i vrtiće, nakon što smo u šest udžbenika za osnovne i srednje škole pronašli spornu LGBT propagandu, danas će u Narodnoj skupštini biti održan i poseban panel na temu legalizacije homoseksualnih brakova u organizaciji domaćih i zapadnih Zelenih, dok predsednik Narodne skupštine još uvek odbija da na dnevni red skupštinskog zasedanja stavi predlog poslaničke grupe SRPSKI POKRET DVERI – PATRIOTSKI BLOK o zabrani propagande homoseksualizma i transrodnosti maloletnim licima.

Predsednika Narodne skupšptine obavestili smo i da su u Parlament stigli potpisi 28.000 građana Srbije koji se protive održavanju Evroprajda i da je većinska Srbija rekla svoj stav na masovnim narodnim litijama.

Sutra je veliki dan odluke i dokaza da li je naša vlast marionetska i kolonijalna uprava ili živimo u državi Srbiji koja u demokratskom duhu poštuje volju većine i sopstveni Ustav i zakone po kojima je zabranjeno održavanje gej parade u našoj prestonici.

(Dveri)

 

Od istog autora

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner