Početna strana > Hronika > Vučić u čestitci Štajnmajeru: Budite uvereni da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke
Hronika

Vučić u čestitci Štajnmajeru: Budite uvereni da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 12. februar 2017.

 Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku SR Nemačke Frank-Valteru Štajnmajeru, poručivši da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke.

"„Povodom izbora za predsednika Savezne Republike Nemačke upućujem vam najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na novoj dužnosti. Uveren sam da ćete ostati na čvrsto utemeljenom putu uspeha, prosperiteta i blagostanja za sve građane Nemačke", navodi se u čestitki.

Vučić je naglasio da Srbija veoma ceni podršku Nemačke na evropskom putu i svim naporima koje ulaže u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti kao osnovnog preduslova za ekonomski rast i napredak.

"Budite uvereni da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke. Nadam se da će naše dobre bilateralne odnose pratiti još bolje ekonomske veze i da ćemo moći da privučemo još više nemačkih kompanija voljnih da investiraju u našu zemlju, jer stvaramo dobro poslovno okruženje, kao rezultat teških, ali ispravnih ekonomskih reformi, koje Vlada Srbije uspešno primenjuje", navodi se u čestitki premijera Vučića.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner