Хроника

Вучић у честитци Штајнмајеру: Будите уверени да ће Србија остати искрен и одан пријатељ и партнер Немачке

Штампа
недеља, 12. фебруар 2017.

 Премијер Србије Александар Вучић упутио је данас честитку новоизабраном председнику СР Немачке Франк-Валтеру Штајнмајеру, поручивши да ће Србија остати искрен и одан пријатељ и партнер Немачке.

"„Поводом избора за председника Савезне Републике Немачке упућујем вам најискреније честитке и најбоље жеље за успех у раду на новој дужности. Уверен сам да ћете остати на чврсто утемељеном путу успеха, просперитета и благостања за све грађане Немачке", наводи се у честитки.

Вучић је нагласио да Србија веома цени подршку Немачке на европском путу и свим напорима које улаже у очување регионалног мира и стабилности као основног предуслова за економски раст и напредак.

"Будите уверени да ће Србија остати искрен и одан пријатељ и партнер Немачке. Надам се да ће наше добре билатералне односе пратити још боље економске везе и да ћемо моћи да привучемо још више немачких компанија вољних да инвестирају у нашу земљу, јер стварамо добро пословно окружење, као резултат тешких, али исправних економских реформи, које Влада Србије успешно примењује", наводи се у честитки премијера Вучића.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]