Početna strana > Hronika > Velimir Ilić: Logično što Vučić nije bio na obeležavanju godišnjice bombardovanja RTS - kao ministar informisanja bio je obavešten o bombardovanju, a ostavio ljude na radnim mestima da bi se izazvale reakcije
Hronika

Velimir Ilić: Logično što Vučić nije bio na obeležavanju godišnjice bombardovanja RTS - kao ministar informisanja bio je obavešten o bombardovanju, a ostavio ljude na radnim mestima da bi se izazvale reakcije

PDF Štampa El. pošta
utorak, 23. april 2019.

 Predsednik stranke Nova Srbija Velimir Ilić ocenio je danas da je „logično“ to što se predsednik Srbije Aklesandar Vučić nije pojavio na obeležavanju 20 godina od bombardovanja zgrade RTS-a u kojem je poginulo 16 radnika te medijske kuće.

„Svi dobro znamo da je predsednik, u to vreme kao ministar informisanja, bio obavešten o bombardovanju. Ostavio je ljude da poginu na radnim mestima, da bi se izazvale reakcije u svetu. Ovo neka služi na čast Aleksandru Vučiću i svima onima koji su bili u vlasti“, rekao je Ilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Svi dobro znamo da je predsednik, u to vreme kao ministar informisanja, bio obavešten o bombardovanju. Ostavio je ljude da poginu na radnim mestima, da bi se izazvale reakcije u svetu. Ovo neka služi na čast Aleksandru Vučiću i svima onima koji su bili u vlasti

On je o mitignu predsednika Srbije koji je održan 19. oktobra u Beogradu rekao da je to bio „miting bruke“ i da su građani dovedeni odnosno da nisu došli svojom voljom.

Govoreći o opoziciji on je rekao da opozicija, ako ne ujedinjena mora da ide onda u dve kolone, ali da i kao takva sarađuje.

„Narod, koji se bori da preživi, opstane, da zadrži porodicu u ovoj zemlji, izašao je na ulice. Budućnost Srbije je da nestane SNS i Aleksandar Vučić, dok oni traju budućnosti nema“, kazao je Ilić.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner