Хроника

Велимир Илић: Логично што Вучић није био на обележавању годишњице бомбардовања РТС - као министар информисања био је обавештен о бомбардовању, а оставио људе на радним местима да би се изазвале реакције

Штампа
уторак, 23. април 2019.

 Председник странке Нова Србија Велимир Илић оценио је данас да је „логично“ то што се председник Србије Аклесандар Вучић није појавио на обележавању 20 година од бомбардовања зграде РТС-а у којем је погинуло 16 радника те медијске куће.

„Сви добро знамо да је председник, у то време као министар информисања, био обавештен о бомбардовању. Оставио је људе да погину на радним местима, да би се изазвале реакције у свету. Ово нека служи на част Александру Вучићу и свима онима који су били у власти“, рекао је Илић на конференцији за новинаре у Београду.

Сви добро знамо да је председник, у то време као министар информисања, био обавештен о бомбардовању. Оставио је људе да погину на радним местима, да би се изазвале реакције у свету. Ово нека служи на част Александру Вучићу и свима онима који су били у власти

Он је о митигну председника Србије који је одржан 19. октобра у Београду рекао да је то био „митинг бруке“ и да су грађани доведени односно да нису дошли својом вољом.

Говорећи о опозицији он је рекао да опозиција, ако не уједињена мора да иде онда у две колоне, али да и као таква сарађује.

„Народ, који се бори да преживи, опстане, да задржи породицу у овој земљи, изашао је на улице. Будућност Србије је да нестане СНС и Александар Вучић, док они трају будућности нема“, казао је Илић.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]