Početna strana > Hronika > Putin demantovao da je vlasnik luksuzne vile za koju ga optužuje Navaljni: Glasine o palati korišćene za pokušaj ispiranja mozga Rusima, ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine
Hronika

Putin demantovao da je vlasnik luksuzne vile za koju ga optužuje Navaljni: Glasine o palati korišćene za pokušaj ispiranja mozga Rusima, ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 25. januar 2021.

 ZAVIDOVO - Ruski predsednik Vladimir Putin demantovao je danas glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru, navodeći da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Putin je na online sastanku sa studentima kazao da nije pogledao video koji je prethodnog vikenda objavio tim opozicionara Alekseja Navaljnog, pre svega zbog nedostatka vremena, i smatra da su glasine o palati korišćene za pokušaj "ispiranja mozga" Rusima, prenosi Tas s.

"Nisam pogledao ceo film već samo delove koje su mi pripremili moji saradnici. Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine. Nikada", rekao je Putin.

Istovremeno, on je skrenuo pažnju da bilo koja imovina ove vrste ima određenu dokumentaciju i podatke o finansijskim transakcijama, i da ne može da ne ostane trag u beležničkim knjigama o tome.

(Tanjug)