Хроника

Путин демантовао да је власник луксузне виле за коју га оптужује Наваљни: Гласине о палати коришћене за покушај испирања мозга Русима, ништа од снимљеног на филму никада није припадало мени нити икоме од моје блиске родбине

Штампа
понедељак, 25. јануар 2021.

 ЗАВИДОВО - Руски председник Владимир Путин демантовао је данас гласине да поседује палату у Геленџику на Црном мору, наводећи да та палата не припада ни њему, нити неком члану његове породице.

Путин је на онлине састанку са студентима казао да није погледао видео који је претходног викенда објавио тим опозиционара Алексеја Наваљног, пре свега због недостатка времена, и сматра да су гласине о палати коришћене за покушај "испирања мозга" Русима, преноси Тас с.

"Нисам погледао цео филм већ само делове које су ми припремили моји сарадници. Ништа од снимљеног на филму никада није припадало мени нити икоме од моје блиске родбине. Никада", рекао је Путин.

Истовремено, он је скренуо пажњу да било која имовина ове врсте има одређену документацију и податке о финансијским трансакцијама, и да не може да не остане траг у бележничким књигама о томе.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]