Početna strana > Hronika > Miloš Vučević: Atentat su spremali protivnici modernizacije Srbije - vlast će krenuti u još žešći obračun sa svima koji predstavljaju opasnost po stabilnost zemlje
Hronika

Miloš Vučević: Atentat su spremali protivnici modernizacije Srbije - vlast će krenuti u još žešći obračun sa svima koji predstavljaju opasnost po stabilnost zemlje

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 30. oktobar 2016.

 NOVI SAD - Potpredsednik SNS Miloš Vučević zatražio je da se poveća nivo lične bezbednosti premijera Aleksandra Vučića, kao i članova njegove porodice i poručio da će vlast krenuti u još žešći obračun sa kriminalom i sa svima onima koji predstavljaju opasnost po stabilnost naše zemlje.

On je sinoć ocenio da su protivnici moderne, jake i slobodne Srbije pripremajući atentat na premijera Aleksandra Vučića, pokušali da zaustave ono što se više ne može zaustaviti - očuvanje suvereniteta Srbije, modernizaciju, napredak države i borbu za bolji život građanina Srbije.

"Srećom, brzom i efikasnom intervencijom organa bezbednosti sprečena je tragedija koja bi značila povratak naše zemlje u prošlost i izazvala haos u Srbiji", istakao je Vučević, saopšteno je iz novosadskog odbora SNS.

Vučević je rekao da zahteva da se poveća nivo lične bezbednosti premijera Vučića, kao i članova njegove porodice.

"Samo na taj način Srbija će nastaviti putem kojim ide poslednje četiri godine i koji daje vidljive rezultate na svakom koraku.

Onima koji imaju nameru da ubistvom premijera ili bilo kog državnog funkcionera izazovu nemire u Srbiji, poručujem da će vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom od danas krenuti u još žešći obračun sa kriminalom i sa svima onima koji predstavljaju opasnost po stabilnost naše zemlje. To je dužnost svakog od nas koji se zalažemo za snažnu Srbiju i svetlu budućnost generacija koje dolaze", poručio je Vučević.

(Tanjug)