Хроника

Милош Вучевић: Атентат су спремали противници модернизације Србије - власт ће кренути у још жешћи обрачун са свима који представљају опасност по стабилност земље

Штампа
недеља, 30. октобар 2016.

 НOВИ СAД - Потпредседник СНС Mилош Вучевић затражио jе да се повећа ниво личне безбедности премиjера Aлександра Вучића, као и чланова његове породице и поручио да ће власт кренути у jош жешћи обрачун са криминалом и са свима онима коjи представљаjу опасност по стабилност наше земље.

Oн jе синоћ оценио да су противници модерне, jаке и слободне Србиjе припремаjући атентат на премиjера Aлександра Вучића, покушали да зауставе оно што се више не може зауставити - очување суверенитета Србиjе, модернизациjу, напредак државе и борбу за бољи живот грађанина Србиjе.

"Срећом, брзом и ефикасном интервенциjом органа безбедности спречена jе трагедиjа коjа би значила повратак наше земље у прошлост и изазвала хаос у Србиjи", истакао jе Вучевић, саопштено jе из новосадског одбора СНС.

Вучевић jе рекао да захтева да се повећа ниво личне безбедности премиjера Вучића, као и чланова његове породице.

"Само на таj начин Србиjа ће наставити путем коjим иде последње четири године и коjи даjе видљиве резултате на сваком кораку.

Oнима коjи имаjу намеру да убиством премиjера или било ког државног функционера изазову немире у Србиjи, поручуjем да ће власт на челу са Српском напредном странком од данас кренути у jош жешћи обрачун са криминалом и са свима онима коjи представљаjу опасност по стабилност наше земље. Tо jе дужност сваког од нас коjи се залажемо за снажну Србиjу и светлу будућност генерациjа коjе долазе", поручио jе Вучевић.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]