Početna strana > Hronika > SNS: Krajnje je licemerno da Đilas ambasadorima nekih država daje savete šta će da kažu
Hronika

SNS: Krajnje je licemerno da Đilas ambasadorima nekih država daje savete šta će da kažu

PDF Štampa El. pošta
utorak, 13. mart 2018.

Povodom "otvorenog pisma" koje je nosilac liste "Beograd odlučuje ljudi pobeđuju" na proteklim beogradskim izborima Dragan Đilas uputio ambasadoru Norveške u Srbiji, gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) je danas ocenio da je "licemerno" da Đilas daje savete ambasadorima šta će da govore.

Đilas je u tekstu pod naslovom "Zašto hvalospevi (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću kad SNS krši evropske standarde" pozvao Arnesa Sanesa Bjornstada, ambasadora Norveške "zemlje privržene evropskim vrednostima", da "ne žmuri pred kršenjem evropskih vrednosti u Srbiji".

Kako je navedeno u saopštenju SNS, "krajnje je licemerno da Đilas ambasadorima nekih država daje savete šta će da kažu" i "komično je i samo to što Đilas govori o evropskim vrednostima".

"Može se reći da je Đilas dosledan u pokušajima da odredi šta će biti sadržaj medija, ko može, a ko ne može da se pojavi i šta sme, a šta ne sme da kaže", saopštila je SNS.

(Beta)

Videti još:

Dragan Đilas u pismu norveškom ambasadoru: Čemu hvalospevi vlasti kada su izbori održani u atmosferi straha, potpune medijske blokade i kupovine glasova