Хроника

СНС: Крајње је лицемерно да Ђилас амбасадорима неких држава даје савете шта ће да кажу

Штампа
уторак, 13. март 2018.

Поводом "отвореног писма" које је носилац листе "Београд одлучује људи побеђују" на протеклим београдским изборима Драган Ђилас упутио амбасадору Норвешке у Србији, градски одбор Српске напредне странке (СНС) је данас оценио да је "лицемерно" да Ђилас даје савете амбасадорима шта ће да говоре.

Ђилас је у тексту под насловом "Зашто хвалоспеви (председнику Србије Александру) Вучићу кад СНС крши европске стандарде" позвао Арнеса Санеса Бјорнстада, амбасадора Норвешке "земље привржене европским вредностима", да "не жмури пред кршењем европских вредности у Србији".

Како је наведено у саопштењу СНС, "крајње је лицемерно да Ђилас амбасадорима неких држава даје савете шта ће да кажу" и "комично је и само то што Ђилас говори о европским вредностима".

"Може се рећи да је Ђилас доследан у покушајима да одреди шта ће бити садржај медија, ко може, а ко не може да се појави и шта сме, а шта не сме да каже", саопштила је СНС.

(Бета)

Видети још:

Драган Ђилас у писму норвешком амбасадору: Чему хвалоспеви власти када су избори одржани у атмосфери страха, потпуне медијске блокаде и куповине гласова

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]