Početna strana > Hronika > Dragan Đilas: Tražim od RTS-a da mi omoguće da ogovorim na laži koje je Goran Vesić izneo o meni, ili da pročitaju demanti na televiziji
Hronika

Dragan Đilas: Tražim od RTS-a da mi omoguće da ogovorim na laži koje je Goran Vesić izneo o meni, ili da pročitaju demanti na televiziji

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 23. septembar 2018.

Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu izneo gradonačelnik Goran Vesić u subotu u jutarnjem programu, a Vesić mu odgovara pozivom na TV duel.

Đilas je naveo da je uputio dopis javnom servisu u kojem je, kako kaže, taksativno nabrojao "sve laži u kojima je direktno pominjan", a koje je Vesić izneo u subotu gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

- Uputio sam danas dopis RTS i Nenadu Stefanoviću u kojem sam taksativno naveo sve laži koje je G. Vesić izgovorio u subotu u jutarnjem programu. Po Zakonu o informisanju tražim da mi omoguće da odgovorim na laži u kojima sam direktno pominjan ili da pročitaju demanti na televiziji - napisao je Đilas na Tviteru.

Vesić ga, sa druge strane, poziva na TV duel.

- Neka medijski tajkun Đilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja. Za mene je TV duel prilika da građane Srbije ponovo upoznam sa zloupotrebama koje je Đilas vršio dok je bio na vlasti. Biće to prilika i da građani Srbije saznaju kako se Đilas obogatio dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik - naveo je Vesić.

On je naveo i da je uveren da će duel biti šansa za Đilasa da objasni kako je 2006. godine prijavio ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2007. godine i 70.000 evra ušteđevine, a 2016. godine kada je otišao sa vlasti sam je prijavio da ima 24 miliona evra u nekretninama.

(Tanjug, Blic)

Videti još: Otvoreno pismo glavnom uredniku RTS - omogućite mi da demantujem sve laži Gorana Vesića

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner