Početna strana > Hronika > Boris Tadić: Odmah bih dao Novaku Đokoviću da bude predsednik Srbije
Hronika

Boris Tadić: Odmah bih dao Novaku Đokoviću da bude predsednik Srbije

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 03. jul 2011.

London - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je Novak Đoković primer za sve mlade ljude u Srbiji kako se može doći na svetski vrh. "Ne znam kako mogu da zahvalim Novaku za sve ono što je učinio za Srbiju i naš narod. Ne može se opisati koliko njegov uspeh znači našoj zemlji" - izjavio je Tadić.

"Ovo je i primer koliko su mukotrpni rad i disciplina važni da bi se ostvario cilj", dodao je Tadić i naglasio da je divno gledati TV snimak u kome dečak Đoković najavljuje njegov cilj da bude najbolji na svetu i trenutke u kojima on ostvaruje svoje snove.

"Dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom. Ovo su za naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, ovde u Engleskoj i svuda u svetu trenuci oporavljanja. Sjajno je za Srbiju o kojoj je dugo slika bila loše ispredana i čitava priča postavljena na lošim osnovama, Novak je učinio ogromnu stvar", ocenio je Boris Tadić.

"Ja bih odmah dao Đokoviću da bude predsednik i jedva čekam da nekom takvom ustupim posao, ali lošijem od Novaka sigurno ne", poručio je predsednik Srbije.

"Ovo je najveći uspeh našeg sporta ikada. Gledajući finalni meč, kao građanin Srbije zamalo da umrem", istakao je predsednik Srbije.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner