Хроника

Борис Тадић: Одмах бих дао Новаку Ђоковићу да буде председник Србије

Штампа
недеља, 03. јул 2011.

Лондон - Председник Србије Борис Тадић изјавио је данас да је Новак Ђоковић пример за све младе људе у Србији како се може доћи на светски врх. "Не знам како могу да захвалим Новаку за све оно што је учинио за Србију и наш народ. Не може се описати колико његов успех значи нашој земљи" - изјавио је Тадић.

"Ово је и пример колико су мукотрпни рад и дисциплина важни да би се остварио циљ", додао је Тадић и нагласио да је дивно гледати ТВ снимак у коме дечак Ђоковић најављује његов циљ да буде најбољи на свету и тренутке у којима он остварује своје снове.

"Дуго смо патили и били под великим притиском. Ово су за наше људе у Србији, Босни и Херцеговини, Хрватској, Македонији, Црној Гори, Словенији, овде у Енглеској и свуда у свету тренуци опорављања. Сјајно је за Србију о којој је дуго слика била лоше испредана и читава прича постављена на лошим основама, Новак је учинио огромну ствар", оценио је Борис Тадић.

"Ја бих одмах дао Ђоковићу да буде председник и једва чекам да неком таквом уступим посао, али лошијем од Новака сигурно не", поручио је председник Србије.

"Ово је највећи успех нашег спорта икада. Гледајући финални меч, као грађанин Србије замало да умрем", истакао је председник Србије.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]