Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ukrajinska kriza - okupacija BiH i "bosnizacija" Evrope

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 26 april 2022 08:39
Bosanac
Srbija,BiH,Crna Gora u jednu državu(ustrojstvo dogovoriti) tako da Srbi i Muslimani žive u jedno državi bez majorizacije a ne podeljeni u 3 države.
Preporuke:
15
13
2 utorak, 26 april 2022 09:36
micky
Reljic...Briljantan kao i obicno.
Preporuke:
25
2
3 utorak, 26 april 2022 10:44
Globalni diktator
Kolonijalna gramzivost i urođeno razbojništvo anglosaksonske grupe usmeravane računicom, organizacijom i štekovima izabranih uz nacističke egzekutore i masu vojnih okupacija daju idealnu kombinaciju za globalnu diktaturu genocidnog kapitalizma.
Preporuke:
28
0
4 utorak, 26 april 2022 14:42
Bosanac
Plus Sjeverna Makedonija(izvinjavam se “Makedonciti”.
Preporuke:
10
6
5 utorak, 26 april 2022 21:38
Samuilo Samarićanin
Sa Šiptarima treba graditi konfederalni/federalni odnos...?
Kad USA napuste prostore Balkana, a dogodiće se za našega veka..., ta ogromna populacija stanovništva dobro naoružana i ponosna sa razvijenim kartelom u poslovima i rodovsko kriminalnom strukturom neće dozvoliti mirno narušavanje dostignutih prava. Tako da pored raspada avnojevske i dejtonske BiH i avnojevske i prespanske Sev.Makedonije slede izravnavanja interesa sa šiptarskim stanovništvom i elitom. Rat će se ponovo voditi, ali će se opet morati tražito koncept za održiv mir za jednu deceniju...
Preporuke:
5
1
6 utorak, 26 april 2022 23:48
@@@
Sjedinjene Države odlučile su “okrenuti nebo i zemlju” kako bi Ukrajina pobijedila Rusiju, poručio je u utorak američki ministar odbrane Lloyd Austin pred četrdesetak zemalja okupljenih u Njemačkoj kako bi ojačali ukrajinske odbrambene kapacitete.

“Ukrajina očito vjeruje da može pobijediti i to vjeruju i svi ovdje”, rekao je Austin na otvaranju sastanka organiziranog na inicijativu Washingtona u američkoj zračnoj bazi Ramstein, na zapadu Njemačke.

Okupili su se predstavnici četrdesetak zemalja uključujući Njemačku koja je objavila da je odobrila slanje Kijevu tenkova Gepard, što je velika prekretnica u do sada jako opreznoj politici Berlina.

S obzirom na to da Rusija želi potpunu kontrolu nad jugom Ukrajine i Donbasom, “možemo učiniti više preko naše odbrambene industrijske baze kako bi nastavili pomagati Ukrajini da se brani na još učinkovitiji način”, rekao je Austin.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner