Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Potpis građanina Vučića na vašingtonskom dokumentu obavezuje jedino građanina Vučića - predsednik Srbije za to nema ovlašćenja

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 10 septembar 2020 16:09
Zašto ćuti Srpsko lekarsko društvo?
Kao što već duže vreme pišem, jedno te isto, ponavljam iz broja u broj, kao što je Katon u Senatu govore počinjao maksimom "Uostalom, znam samo da Kartaginu treba razoriti", opet ću reći: nijedan potpis čoveka čiste degeneracije nema značaj, čak ni kad potpisuje nešto sam sa sobom, jer on ne može biti odgovoran. Kako je bedno ponašanje ovog Šerona Stona kad je onako unezveren zvao Putina i ko zna šta je opet lagao, a sigurno se kleo da nije bilo reči o niskim strastima jer film se tako i ne zove, besmislen srpski prevod, nego je naslov filma "Basic instinct", ili želja za preživljavanjem. Moraju se juriti krediti, nije važna mala stolica.
Preporuke:
70
2
2 četvrtak, 10 septembar 2020 17:15
...
Svugde na svetu su postojali i postoje likovi na vlasti od kojih su pravljene karikature, samo u sadašnjoj Srbiji imamo karikature koje su vlast.
Preporuke:
77
2
3 četvrtak, 10 septembar 2020 17:25
Puko
Sve je tačno ,a Vuičić posle ovoga nije više predsednik Srbije. Ne može to biti.
Preporuke:
70
2
4 četvrtak, 10 septembar 2020 17:26
Aha
Sve tačno ali gde su tužbe srpske opozicije ustavnom sudu? Gde su protesti?
E pa zato što ih nema ovaj "građanin" kako su od sebe milošte nazivali giljotinaši na vlasti u toku vrancuske revolucije, može da radi šta mu se ćefne.
Preporuke:
65
1
5 četvrtak, 10 septembar 2020 21:20
gile
fenomenalno!!!!
Preporuke:
35
1
6 petak, 11 septembar 2020 13:12
A ko beše taj građanin Vučić?
Ne mogu da se setim.

U cirkusu odmah zaboravljam predhodne tačke.
Preporuke:
12
0
7 petak, 11 septembar 2020 14:25
o tempora, o mores...
“Građanin Vučić“? Ne: Gospodin Milivojević protivureči sebi, pre par nedelja je nadugačko i naširoko, potpuno razložno, objasnio da posle isteka mandata prethodnog saziva Narodne Skupštine, i nelegalnog raspsisvanja izbora, kao i isteka mandata Vlade, zemlja nema ni legalnu Skupštinu, ni Vladu, i da je jedini legalni organ vlasti Predsednik Republike A.Vučić. To je, naravno, velika svinjarija srpskih vlastodržaca – ali: šta je – tu je, vaši su oni ...
Onda se taj vaš , srpski Predsednik, a ne “građanin“ Vučić zaputio u Vašington kao Predsednik Republike, napričao, nasedeo i potpisao objavljene obaveze - ne kao građanin, nego kao legalni Predsednik Republike. U odnosu na međunarodnu javnost, to obavezuje Republiku Srbiju! To, što je on time prekršio Ustav – e, to je unutrašnji problem Srbije, koji bi ona sama trebalo da reši ako ume, može i hoće, ali međunarodne obaveze su jasne i obavezujuće. On je to, kao legalni pPredsednik Republike potpisao u vaše ime – saviđalo se to vama, ili ne!
Preporuke:
21
9

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner