Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Đorđe Vukadinović naprednjacima: Otkud tolika fascinacija Draganom Đilasom? Da li ga se plašite, ili ga projektujete za lidera opozicije?

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 06 jul 2019 06:41
Čopor vođinih hijena napada opozicionara
Pošto su na razne načine isterali iz Skupštine ostale poslanike opozicije, sada čopor hijena napada jedinog poslanika opozicije, samo da bi Skupština bila groblje tišine i sloge SNS hijena i da istine o njihovim zlodelima ne bi videle svetlost dana. Samo da narod ne sazna istine a oni večno, do uništenja, pravili orgije nad Srbijom.
Pogledajte kako njihova pornografska štampa opet u čoporu, organizovano napada Jeremića da niko ne bi mogao ugroziti njihovog vođu.
Sprečavaju svakoga ko ne arlauče za vođu da može biti konkurencija. Sprečavaju da narod sazna istine o njima.

NIKADA SRBIJA U SVOJOJ ISTORIJI NIJE BILA U OVOLIKOM SMRADU I ORGANIZOVANOM ZLU.
Preporuke:
64
9
2 subota, 06 jul 2019 07:48
polako bre Jastrebčići
Da li je to puko ugledanje na šefa stranke i države,tek svaki Orlić i jastrebčić srpske napredne sekte javlja centrali o svom doprinosu rombu moći.
Samo da greškom ne ode Kolindi ili Tuđmanu ili čak Merkelovoj.
Preporuke:
39
7
3 subota, 06 jul 2019 08:07
Nista ne razumem
U vreme Milosevica nismo imali toliki represivni aparat, pa su takvu drzavu ipak nazivali "policijskom". Sada imamo 3 puta vise policajaca i nebrojeno puta vise dousnika. A 10 puta manju vojsku. Da li je to slucajno? Cemu toliki unutrasnji represivni aparat pod kontrolom vladajuce stranke ako je nas politicki sistem "demokratija"? Toliki represivni aparat nemaju ni deklarisne diktature i orijentalne despotije! Svi koji su proteklih godina donosili nehumane, anti-narodne zakone treba da odgovaraju. I nacisti su u Nemackoj "radili sve po zakonu", pa su ipak na kraju odgovarali. Ni sa post 5. oktobarskim vlastodrscima, a narocito onim od 2012. godine ne treba da bude drugacije. Komunalna policija nam nije potrebna. Potrebna nam je bolje placena i drugacije organizovana stajaca vojska. Ne vidim razliku izmedju komunalne policije i pomocnih NSDAP trupa iz Hitlerove Nemacke.
Preporuke:
51
6
4 subota, 06 jul 2019 13:09
Ekstenzivna proizvodnja
Đorđe Vukadinović sa malo reči, onoliko koliko je optimalno, kaže suštinu, i pritom kaže baš mnogo, onoliko koliko treba. Njegove rečenice su logične, imaju smisla, lepo zvuče i lako se shvataju. Iz ovoga šte može pročitati na ovom sajtu, vidi se da Arsić i Orlić sa mnogo mnogo nepotrebnih reči, koje se ponavljaju, i koje imaju malo veze za onim što je predmet razgovora, kažu vrlo malo. Skoro ništa o temi rasprave, što znači da uložeu mnogo energije, a dobija se mali rezultat. U osnovnoj školi đaci uče da se tako nešto zove ekstenzivna proizvodnja. Velika ulaganja u mali rezultat. Treba li dokazivati da je to neracionalno i da tako rade samo oni koji neznaju svoj posao. Na svakom tržištu, pa i na tržištu političkih ideja, subjekt koji neracionalno ulaže energiju i druge resurse u neki projekt, i ne dobije odgovarajući produkt, je niskoproduktivan, i osuđen je na propast. Ni društvo ni pojedinac ne mogu sebi dozvoliti da rasipaju mnogo energije na mali rezultat.
Preporuke:
33
4
5 subota, 06 jul 2019 13:35
Fascinacija
Đ. Vukadinović je pitao čemu ta fascinacija Đilasom. Ali, ne sam sa Đilasom, već i sa Jeremićem, i Obradovićem. Bilo da je reč o letnjim vrućinama, rezultatu fudbalske utakmice, bankama, poljoprivredi, investicijama, putevima, naravno i o Kosovu i Metohiji, da se dalje ne nabraja, uvek se, bez povoda i razloga, izvan konteksta, uvredama, i primitivnim epitetima koji ne dolikuju ni na pijaci,napadaju Đilas i Jeremić. Takvo je naređenje i oni moraju da slušaju. Savetnici, ma koji da su, koji su izdali takve naredbe, greše, i čine zločin prema Srbiji. Jeste da zbog inflacije reči, govor gubi smisao a reči nemaju nikakvo značenje, međutim to ima katastrofalne posledice po Srbiju, jer se epidemija ovakvog verbalnog nasilja širi Srbijom.
Preporuke:
37
5
6 nedelja, 07 jul 2019 03:59
Ah
//Ne vidim razliku izmedju komunalne policije i pomocnih NSDAP trupa iz Hitlerove Nemacke.

I ne samo to nažalost, tu je i neprikosnoveni "vođa" "partaja" i države, tu su i nemački saveznici - globalisti što je novo ime za neonacizam a tu su i domaći kvislinzi sve sa lažnim četnicima.

A to mahanje Đilasom i Jeremićem je jeftini šibicarski trik, trebaju im distrakcije za narod dok se ugrađuju u sve i rasturaju i poslednju pamet preostalu u državi.
Preporuke:
30
2

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner