Početna strana > Rubrike > Komentar dana > Otkud sad ova odurna i patetična jednočinka - “ruski špijun”?!
Komentar dana

Otkud sad ova odurna i patetična jednočinka - “ruski špijun”?!

PDF Štampa El. pošta
Mihailo Medenica   
četvrtak, 21. novembar 2019.

Čemu i otkud sad ova odurna i patetična jednočinka: “ruski špijun”?!

Jel to, gospodo, počelo takozvano usklađivanje politike sa Evropskom unijom, koja podrazumeva otklon od Rusije i “malignog” uticaja Moskve u Srbiji?!

Uvertira u izmenu zakona o referendumu koji će podrazumevati da će glas jedne budale rešavati sudbinu Srbije i naše zavetne svetinje?!

Uvertira u poslednji čin veleizdaje za koju ste ubeđeni da će proći i da nećete odgovarati?!

E, pa tu ste se, nesoji, malko zajebali, narodski rečeno!

Naivni jesmo ali budale nismo, ne pričešćujemo se svi sendvičem niti ispovedamo Vulinom!

Odavno tvrdim da je Aleksandar Vučić najbolji učenik Mila Đukanovića, mali od palube milogorskih glisera, pa evo i potvrde: već viđen scenario, poznata potka, isti dežurni krivac i dobro poznati spasitelj- taj divni i dobronamerni zapadni svet koji će nas krvavim rukama priviti na “majčinske grudi”!

Da se razumemo, Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku i Republiku Srpsku Krajinu volim više od svega i nema u toj priči manje ili više dobrodošlih špijuna, no niko me nikada (a veruje i većinu Srbije) neće ubediti da Rusija čini bilo šta na štetu Srbije!

Ne zato što sam opčinjem likom i delom Vladimira Putina, političari su prolazni, već zato što poznam rusku dušu, rusko srce i rusku ljubav prema Srbiji!

U Božiju milost i ljubav Rusije sam se nebrojeno puta uverio, zato i velim da su se monstrumi ovog puta malko preigrali- Milo džaba ti Vučića bilo!

Ponavljam, otkud sada i zašto baš ruski špijun?!

Šta ćete još potegnti iz fioka da zabašurite smrad tragova što zaudaraju, truju nečoveštvom i izdajom?!

U Srbiji, mučenici našoj, po kojoj američke, britaske, nemačke…špijunčine vršljaju kao po buvljoj pijaci, čine šta im je volja, ne kriju se, svoji su na svome, pohode kabinete kao toalete- vi isplivaste iz mulja i taloga izdaje baš sa ruskim špijunom..?

U Srbiji po kojoj NATO fukara krvnička paradira kao po trofejnoj prćiji- vi potežete Ruse?!

U Srbiji, nesrećnici, čije ste ključeve podali najvećim krvnicima našeg roda- Rusija će ispasti ta pošast od koje se valja čuvati?

E, pa rekoh- malko ste se zajebali!

Niti ćete uspeti da zamaglite svoja nepočinstva, žedne nas prevedete preko vode veleizdajničkim ustavnim promenama, podate NATO krvnicima više negoli što već jeste, a naročito ne odučiti srce da kuca za dva naroda doveka zbratimljena u kolevci i grobu!

Naivni jesmo, ali zapamtite da budale nismo- ljubav prema Rusiji nije hir, letnja avantura niti dijagnoza, već pesma i bol jedne majke za dvojicom sinova!

Ako je došlo vreme da ti Đukanović uzvrati usugu za “državni udar” vi se, nesoji, kusurajte mimo naroda, jer zaneli ste se, umišljena božanstva sa nebesa od kartona- klasje smo što se povija do zemlje, ali kad se klasje uspravi…

Preko ove reke nas nećete žedne prevesti, jer izvor joj je na nebu a ušće u dušama svakoga od nas!

Mostove koje rušite- rušite u mahnitom trku pred sobom, a blizu je dan kada ćete samo jedan drugom biti obala od mulja, taloga i živog peska!

Zaigrali ste se s vetrom- nećete znati šta sa olujom…

Mihailo Medenica

(Dva u jedan)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner