Početna strana > Hronika > Srpska radikalna stranka i Srpski obraz „zbratimljeno“ i na republičke izbore
Hronika

Srpska radikalna stranka i Srpski obraz „zbratimljeno“ i na republičke izbore

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 06. februar 2014.

BRATIMLjENjE! — Srpska radikalna stranka i Srbski Obraz postigli su dogovor o zajedničkom nastupu na izborima za Skupštinu Srbije 16. marta!

Na današnjoj konferenciji za novinare zamenik predsednika SRS, Nemanja Šarović, i predsednik Srbskog Obraza, Mladen Obradović, potpisali su Povelju o bratimljenju radikala i Obraza. U skladu sa bratskim dogovorom, Mladen Obradović je postao član porodice srpskih radikala, a Nemanja Šarović saborac Srbskog Obraza.

Po rečima Nemanje Šarovića, dok su neki drugi samo govorili o stvaranju patriotskog bloka, radikali su u tišini konkretno radili na tome.

Od danas je lista SRS za Republičke izbore jača za Mladena Obradovića i Srbski Obraz, a već za naredne dane Šarović je najavio nova pojačanja, koja će listu SRS učiniti najvećim iznenađenjem predstojećih izbora.

Predsednik Srbskog Obraza, Mladen Obradović, izjavio je da ovo nije puki koalicioni dogovor od danas do sutra, već istinska sabornost onih koji su svoje rodoljublje dokazali delima, žrtvom i istrajnošću, a koja daje priliku da svetosavski nacionalisti konačno dobiju svoje predstavnike u Skupštini Srbije.

(NSPM) 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner