Početna strana > Hronika > Sombor: Oružani sukob dve grupe migranata iz Avganistana i Sirije kod mosta na Apatinskom putu, jedna osoba ranjena
Hronika

Sombor: Oružani sukob dve grupe migranata iz Avganistana i Sirije kod mosta na Apatinskom putu, jedna osoba ranjena

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 26. januar 2023.

Pre nepunih sat vremena došlo je do pucnjave na Apatinskom putu, kod mosta na kanalu. Prema prvim informacijama radi se o sukobu dve grupe migranata.

Jedan muškarac je teško povređen nedaleko od motela Beli dvor, u kom borave izbeglice i migranti. Ranjena osoba je sa teškim povredama prebačena u Hitnu hiruršku službu somborske bolnice. Apatinski put je zatvoren ispred mosta preko kanala, kod Doma starih, odnosno Elektrovojvodine. Trenutno se do Apatina može jedino putem preko Prigrevice.

Prema informacijama koje smo saznali na licu mesta, pretpostavlja se da je došlo do oružanog sukoba grupa izbeglica iz Avganistana i Sirije, te da je jedna osoba naoružana puškom. Na licu mesta je veliki broj vozila i pripadnika policije u pancirima, a njihovo prisustvo je pojačano i u ostalim delovima grada. Pucnjavu je prijavio neko od radnika iz obližnjih preduzeća.

(soinfo.org)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner