Početna strana > Hronika > Nova.rs: Pedesetak autobusa iz Pančeva, Lazarevca, Kraljeva, Rume i Pećinaca dovoze simpatizere na miting SNS-a kod Beogradske arene, vozači iz automobila im dobacuju „lopovi“ i „botovi“
Hronika

Nova.rs: Pedesetak autobusa iz Pančeva, Lazarevca, Kraljeva, Rume i Pećinaca dovoze simpatizere na miting SNS-a kod Beogradske arene, vozači iz automobila im dobacuju „lopovi“ i „botovi“

PDF Štampa El. pošta
subota, 02. decembar 2023.

Autobusi koji dovoze građane na današnji skup Srpske napredne stranke i liste "Srbija ne sme da stane" pristižu kod Beogradske arene.

U blizini Arene parkirani su autobusi iz Pančeva, Lazarevca, Kraljeva, Rume i Pećinaca.

Autobusi ostavljaju građane blizu Arene, koji potom peške prelaze preko petlje.

Pedesetak autobusa kojima simpatizeri stižu na miting Srpske napredne stranke parkirano je duž Bulevara Mihajla Pupina, što čini saobraćaj otežanim u delu kod Palate Srbija na Novom Beogradu.

Nervozni vozači iz automobila dobacuju građanima „Lopovi“ i „Botovi“, piše nova.rs.

Policija reguliše saobraćaj.

Reporterka N1 navodi da su isped Arene postavljeni suncobrani gde se okupljaju pristalice SNS pred početak mitinga.

Veća kolona oko 14 sati krenula je od Ušća kad raskrsnici sa Ulicom Antifašističke borbe, pa dalje ka Beogradskoj areni.

Reporterka Nova.rs javlja da građani već ulaze u arenu, kao i da su ispred postavljeni štandovi na kojima se dele zastave.

U 17 sati zakazan je predizborni miting SNS na kom će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Miloš Vučević.

(Nova.rs)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner