Početna strana > Hronika > N1: U dvorište naše zgrade muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg"
Hronika

N1: U dvorište naše zgrade muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg"

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 14. oktobar 2019.

U dvorište zgrade TV N1 večeras oko 21.20h dvojica muškaraca su, preko ograde, ubacila oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg". Muškarci su na licu nosili hirurške maske i udaljili su se automobilom koji je bio parkiran u blizini.

Policija je došla na lice mesta i obavešteno je tužilštvo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se nedaleko od zgrade N1 dešavaju ovakve stvari. U nedelju su blizu ulaza postavljene improvizovana rampa i tabla s natpisom "Napuštate Republiku Srbiju, dobrodošli u Luksemburg".

Podsećamo i da je pre manje od mesec dana na ogradi gradilišta, koje se nalazi odmah pored TV N1, takođe osvanuo plakat na kome piše "Republika Srbija - doviđenja, N1 - dobrodošli u Luksemburg".

Nalepnice sa istim tekstom nekoliko dana pre toga pojavile su se na više lokacija u Beogradu, uključujući i zgradu Regulatornog tela za elektronske medije.

(N1)