Početna strana > Hronika > Ministarstvo odbrane Srbije: Sudar borbenog vozila „miloš“ i civilnog automobila na ulazu u selo Vladimirovac. Poginula je žena, povređena su tri vojnika
Hronika

Ministarstvo odbrane Srbije: Sudar borbenog vozila „miloš“ i civilnog automobila na ulazu u selo Vladimirovac. Poginula je žena, povređena su tri vojnika

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 30. januar 2023.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je oko 15 časova došlo do saobraćajne nesreće kod sela Vladimirovac na putu Vršac-Pančevo kada se borbeno vozilo Vojske Srbije tipa "miloš" sudarilo sa civilnim automobilom kojim je upravljala žena koja je poginula.

U saopštenju se navodi da se borbeno vozilo Vojske Srbije vraćalo sa redovnog zadatka kada se, kod sela Vladimirovac na putu Vršac-Pančevo, sudarilo sa civilnim automobilom.

Oko 15 časova na putu Vršac – Pančevo, na ulazu u selo Vladimirovac, došlo je do saobraćajne nesreće kada se borbeno vozilo Vojske Srbije tipa „miloš“, vraćajući se sa redovnog zadatka, sudarilo sa civilnim automobilom, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Na lice mesta odmah su izašli nadležni organi, a uviđaj je u toku.

„Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije izražavaju najdublje žaljenje zbog gubitka života u saobraćajnoj nesreći“, saopšteno je iz Ministarstva.

Mediji navode i da su povređena tri pripadnika Vojske Srbije.

(N1, RTS)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner