Početna strana > Hronika > Miloš Vučević posle sastanka sa Ivicom Dačićem: SNS i SPS su spremni da nastave saradnju i na državnom i na lokalnom nivou, uključujući i zajednički nastup na predstojećim izborima u Beogradu
Hronika

Miloš Vučević posle sastanka sa Ivicom Dačićem: SNS i SPS su spremni da nastave saradnju i na državnom i na lokalnom nivou, uključujući i zajednički nastup na predstojećim izborima u Beogradu

PDF Štampa El. pošta
subota, 09. mart 2024.

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije spremne su da nastave saradnju i na državnom i na lokalnom nivou, uključujući i zajednički nastup na predstojećim izborima u Beogradu, objavio je danas predsednik SNS Miloš Vučević posle sastanka sa liderom SPS Ivicom Dačićem.

„Iskazali smo spremnost da nastavimo saradnju i na državnom i na lokalnom nivou, kao i da zajednički nastupimo na predstojećim izborima u Beogradu. Stabilnost države je ključan osnov naše saradnje. Zajedno ćemo se boriti za odbranu nacionalnih i državnih interesa!“, napisao je Vučević na Instagramu, uz fotografiju sa Dačićem.

On je naveo da će dve stranke nastaviti dosadašnju saradnju.

„Iza nas je 12 godina uspešne saradnje tokom koje smo ostvarili značajne rezultate. Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije će nastaviti da pružaju snažnu podršku predsedniku Republike u naporima da očuva nezavisnu i slobodnu Srbiju!“, poručio je Vučević.

(Fonet)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner