Početna strana > Hronika > Miloš Jovanović u Skupštini: SNS vodi veleizdajničku kosovsku politiku. Laž i brutalna manipulcija su sredstva političke borbe SNS
Hronika

Miloš Jovanović u Skupštini: SNS vodi veleizdajničku kosovsku politiku. Laž i brutalna manipulcija su sredstva političke borbe SNS

PDF Štampa El. pošta
utorak, 19. mart 2024.

 Predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović je povodom prihvatanja "francusko-nemačkog" sporazuma sa Prištinom kazao da SNS vodi "veleizdajničku kosovsku politiku".

Govorio je i o snimku sa naplatne rampe u Doljevcu u kome je poginula jedna žena, gde je nedostajućih dva minuta snimka "video šef države, ali do suda ne može da dođe", kao i o tome da je kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, oslobođen krivične odgovornosti za izazivanje udesa u Bogradu, iako je bio pozitivan na alkohol i kokain.

Povodom optužbi poslanika SNS-a da su poslanici opozicije danas na sednici udarili pripadnike policije koji se nalaze u zgradi, kao i da su nasrnuli na predsedavajućeg konstitutivne sednice, Jovanović je rekao da niko iz opozicije "nije udario nijedog pripadnika MUP-a".

"Niko nije fizički nasrnuo na vas. Na stranu pitanje zašto vodimo sednice sa kordonom pripadnika policije? To je odgovornost vladajuće većine", rekao je Jovanović.

On je kazao, povodom optužbi poslanika SNS-a, i da "niko juče nije divljao tokom odavanja pošte stradalima u pogromu na Kosovu", niti je iko rekao nešto uvredljivo o Srbima sa Kosova i Metohije.

"Nažalost laž, brutalna manipulcija, legitimna su sredstva političke borbe SNS-a, njima na čast, njima na obraz", istakao je Jovanović.

(N1)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner