Početna strana > Hronika > Milenko Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića - njegova žena upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji
Hronika

Milenko Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića - njegova žena upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 20. mart 2017.

Bez trunke stida, funkcioneri SNS-a počeli su sa bolesnim napadima i na članove porodica Vučićevih protivkandidata.

Beograd -- Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića, njegova žena upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju.

Jovanov dodaje da je Jeremić verovatno "pobesneo" zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli.

"Isti taj Jeremić bio je saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu", ističe se u saopštenju.

Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat, dodao je Jovanov.

"Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminalci u njegovom okruženju", zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)