Početna strana > Hronika > Koalicija „NADA“: Prvo dogovor o fer izborima u Beogradu, pa njihovo održavanje, pod uslovom da budu održani uz sređivanje biračkog spiska i otvaranje medija
Hronika

Koalicija „NADA“: Prvo dogovor o fer izborima u Beogradu, pa njihovo održavanje, pod uslovom da budu održani uz sređivanje biračkog spiska i otvaranje medija

PDF Štampa El. pošta
subota, 02. mart 2024.

Koalicija NADA poručila je danas da novi izbori u Beogradu mogu biti put za rešavanje političke i institucionalne krize samo pod uslovom da budu održani uz sređivanje biračkog spiska i otvaranje medija kako se ne bi ponovile nepravilnosti sa izbora održanih 17. decembra 2023. godine.

Kako je istakla u saopšenju koalicija, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, prvo dogovor o fer izborima u Beogradu, pa njihovo održavanje.

Navela je da će učestvovati u razgovoru sa svim relevantnim političkim subjektima u Srbiji o definisanju uslova kako bi građani na tim izborima mogli slobodno da biraju.

„Na Beograđanima će tada biti odluka da li žele da grad i dalje bude u kandžama vladajućih stranaka i njima bliskih investitora ili žele uređenu srpsku prestonicu u kojoj se kvalitet života ljudi svakodnevno unapređuje“, istakla je NADA.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner