Početna strana > Hronika > Jelena Karleuša: Biljana Srbljanović zdravo tkivo ove rakom izrovarene države
Hronika

Jelena Karleuša: Biljana Srbljanović zdravo tkivo ove rakom izrovarene države

PDF Štampa El. pošta
petak, 01. mart 2013.

Na prvi pogled Jelena Karleuša i Biljana Srbljanović malo toga imaju zajedničkog, međutim, odlično se slažu i podržavaju, bar na Tviteru.

Višemesečno prijateljstvo na Tviteru najočitije je u situacijama kada neko od tviteraša prokomentariše ateizam, izrazi homofobične stavove ili ima političke stavove suprotne Biljaninim i Jeleninim.

Njih dve se tada udruže “same protiv svih”. Tako je na tvit „Ateisti su postali od majmuna, a groblje za kućne ljubimce postoji”, Karleuša odreagovala napisavši na Biljaninom nalogu:

- E, zbog ovakvih mozgova, draga moja, sve je uzalud. Al’ treba im makar žestoko zagorčati. 

Biljana Srbljanović je na to reagovala tvitom: 

- Blok je iz raja izašao, još kad bi postojao u životu. Btw, ja i jesam postala od majmuna ali je.. ga malo sam se i razvila.

Jednom prilikom Biljana je postavila tvit: „JK smatram inteligentnom i zanimljivom osobom, a mišljenja kao vaše - kulturrasizmom. Na kraju brecaju se životinje na farmi".

Ovaj tvit Karleuša je citirala kada je htela da dokaže da se godinama bori protiv neistomišljenika, na šta joj je Biljana poslala poljubac.

- Naš virtuelni prijateljski odnos je dokaz kako dve dijametralno različite žene mogu da budu slične u stavovima, hrabrosti i zdravoj energiji. Biljana je zdravo tkivo ove rakom izrovarene države.

Iako je ne poznajem, moje divljenje i poštovanje iskazujem svaki put kada se ukaže prilika. Ona je inspiracija - kaže za Biljanu Jelena Karleuša.

Ljubav prema skupoj obući ispoljile su u prepisci oko „kristijan lubuten” cipela, čiju sliku je okačila Biljana. Jelena je kratko prokomentarisala: „Ha, znala sam!”

(Blic)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner