Početna strana > Hronika > Informer: Posle sastanka sa Palmerom, Đilasovci spremaju atentat na Vučića! Kurir: Vučić se hitno uključio uživo u program TV Pink - Neću da bežim, večeras stižem na RTS!
Hronika

Informer: Posle sastanka sa Palmerom, Đilasovci spremaju atentat na Vučića! Kurir: Vučić se hitno uključio uživo u program TV Pink - Neću da bežim, večeras stižem na RTS!

PDF Štampa El. pošta
utorak, 05. novembar 2019.

Boško Obradović, jedan od lidera Saveza za Srbiju najavio je da će večeras njegova banda pokušati da izazove haos i nasilje na ulicama Beograda!

On je, odmah posle tajnog sastanka sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom u rezuidenciji u Puškinovoj, na svojim društvenim mrežama objavio da će pripadnici SzS večeras ispred zgrade RTS dočekati predsednika Vučića koji treba da gostuje u emisiji "Upitnik".

Navodno, građani će se "spontano" okupiti kako bi predsednika pitali ono što RTS neće smeti?! A zapravo iza svega se krije pakleni plan!

Naime, bezbednosne službe došle su do saznanja da bi tokom večerašnjeg okupljanja Đilasovih i Boškovih pristalica ispred RTS moglo da dođe i do pokušaja napada na predsednika Srbije!

- Postoje li informacije da bi neko iz mase mogao i da zapuca ka predsedniku i njegovom obezbeđenju što bi bilo iskorišćeno za pokušaj izazivanja vanrednog stanja u zemlji - upozorava izvor Informera.

Više je nego zanimljivo da je Boškićeva haranga krenula odmah pošto je sišao sa Palmerovog kanabeta. Možda je to slučajno. Ali sigurno nije.

Kurir: Vučić se hitno uključio uživo u program TV Pink - Neću da bežim, večeras stižem na RTS!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se večeras hitno u program TV Pink i reagovao povodom najave dela opozicije da će se okupiti ispred Radio televizije Srbije uoči njegovog gostovanja na toj televiziji.

"Dobio sam posle šest meseci poziv i prihvatio sam da odem na RTS, da iznesem šta je to što smo uradili i šta ćemo napraviti u narednom periodu. Biću na svom radnom mestu baš u to vreme kao što je zakazano. Nisam snimao emisiju, neću ići na Košutnjak. Biću na RTS. Predsednik Srbije ne sme da ne ode, i to nije lično pitanje, to je za ljude koji moraju svim slobodnim i pristojnim građanima da ugrožava bezbednost. Besmislene su te priče 'došli smo samo da postavimo neka pitanja'. Ja stalno odgovaram na njihova pitanja. U pitanju je pritisak, da oni kontrolišu kretanje i uteraju strah u kosti svakome ko bi se suprotstavio narastajućem fašizmu Đilasa i Obradovića. Nemam strah od njih ma šta da urade i da mogu, moja odluka bi bila ista. Ukoliko bih kao predsednik odlučio da se povučem, onih koji su tukli Gocu Uzelac, upadali u RTS sa testerama onda Srbija više ne bi postojala, ne bila slobodna. Pristojna Srbija će pobediti večeras. Ne moraju da žure, neću mnogo pre vremena da dođem", kazao je on.

On je kazao da će govoriti o tome šta je program Srbije i šta će raditi u narednom periodu.

Podsetimo, udruženje "Jedan od pet miliona" najavilo je da će se večeras okupiti ispred RTS uoči gostovanja predsednika Vučića u emisiji na toj televiziji.

(Informer, Kurir)