Početna strana > Hronika > Dragan Vučićević prijavio policiji incident do koga je došlo u kafiću na Banovom brdu: Ognjen Koroman me je vređao i pretio mi. Ovo je posledica najveće medijske hajke
Hronika

Dragan Vučićević prijavio policiji incident do koga je došlo u kafiću na Banovom brdu: Ognjen Koroman me je vređao i pretio mi. Ovo je posledica najveće medijske hajke

PDF Štampa El. pošta
sreda, 31. maj 2023.

Bivši fudbaler Ognjen Koroman napao je večeras glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

Koroman je na Vučićevića nasrnuo u bašti kafića “Tofi” na Banovom Brdu.

- Našao sam se sa svojim arhitektom u bašti kafića. Još ni konobar nije prišao našem stolu, a iz kafića je istrčao Koroman. Bio je vidno pijan. Uneo mi se u lice i vikao: Izdao si srpstvo, pi*ko! Pretio mi je, psovao majku, vređao me je najstrašnije. Kada sam uzeo telefon da ga snimim, Koroman je pokušao da mi otme telefon i nastavio najstrašnije da me vređa i da mi preti, vikao je: Ubiću te, go*no jedno! - kaže Vučićević.

Vučićević je napad prijavio policiji.

Vučićević objašnjava da je posle incidenta sa prijateljem prešao u drugi kafić.

- Ja sam sa svojim prijateljem prešao u drugi kafić i pozvao policiju. Ni na koji način gospodina Koromana nisam provocirao, reč mu nisam rekao. Ja mislim da je ovo posledica najveće medijske hajke koja se vrši protiv svih onih koji se ne slažu sa organizatorima prozapadnih protesta. Oni vode najstrašniju hajku protiv svih nas i ovo je posledica toga. Koroman je unazad nekoliko meseci meni i mojoj porodici putem Instagrama i drugih mreža upućivao pretnje i laži, i vidite kako to sa interneta vrlo lako pređe u realizaciju. Opet kažem, bio je vidno pripit, ali to ga ne opravdava. Ja mislim da ovaj kafić ima i video nadzor, postoje i svedoci, tako da šta da radimo, moramo da se borimo protiv takvog nasilja. Ja se samo pitam šta bi bilo da sam ja nekoga tako napao, ovo je nedopustivo, i sa jedne i sa druge strane, prosto ovo ne sme da se dešava - rekao je Vučićević.

Ognjen Koroman je, inače, redovni učesnik prozapadnih, nasilnih "protesta protiv nasilja". On u svakoj prilici najstrašnije pljuje i napada predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast.

(Republika)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner