Početna strana > Hronika > Dmitrij Medvedev: Ukrajina i zapadni svet koji je podržava su spremni na sve da bi zbrisali Rusiju sa lica zemlje
Hronika

Dmitrij Medvedev: Ukrajina i zapadni svet koji je podržava su spremni na sve da bi zbrisali Rusiju sa lica zemlje

PDF Štampa El. pošta
sreda, 07. jun 2023.

 Ukrajina i zapadni svet koji je podržava su spremni na sve da bi zbrisali Rusiju sa lica zemlje, ali ruska vojska ima dominantniju avijaciju, moćnije oklopne snage, visokoprecizno naoružanje i visinu morala, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev na Telegramu.

"Kijevski režim ima samo jedan izlaz - da ide do kraja i šalje hiljade mobilisanih u smrt. Stoga je sada glavna stvar da se koncentrišemo što je više moguće i damo pristojan odgovor", napisao je Medvedev.

Ukrajina je odavno obećavala veliku "kontraofanzivu", a prema rečima ruskog zvaničnika, izgleda kao da je nešto tako i započeto.

"Ništa novo, s obzirom da kijevski režim nema izbora. Moraju da napadnu. Moraju da opravdaju primljene pare i oružje. Razočarenje gazda u Zelenskog i kompaniju mogu ih koštati ne samo pozicija, već i samog života", zaključio je.

Dovoljno je da američki agenti, koji već dugo komanduju Službom bezbednosti Ukrajine, nekoliko puta izveste vrh, i čitava "kokainska ekipa" momentalno odlazi na otpad, objasnio je.

Zapad će optužiti kijevski režim za rasipanje novca američkih poreskih obveznika, a i to će, dodaje Medvedev, uraditi tuđim rukama.

"Daće nalog radikalnim ološima da ošamare narkomana za izdaju Republike Ukrajine i Bandere, i da njega i njegove poslušnike obese za noge, kao što su svojevremeno uradili dučeu (Benito Musolini) i njegovoj fašističkoj hunti", predviđa Medvedev.

Cilj Rusije, nastavlja Medvedev, nije samo oslobođenje ruskih zemalja i zaštita ruskog naroda, već potpuno uništenje nacističkog kijevskog režima koji se učvrstio u "zemlji 404".

"Moramo zaustaviti neprijatelja, a zatim krenuti u ofanzivu", zaključio je Medvedev.

(RT)