Početna strana > Hronika > Bratislav Gašić: Voleo bih da se Slobodan Radulović vrati i iznese dokaze protiv Miškovića
Hronika

Bratislav Gašić: Voleo bih da se Slobodan Radulović vrati i iznese dokaze protiv Miškovića

PDF Štampa El. pošta
subota, 21. decembar 2013.

BEOGRAD – Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić smatra da bi u Srbiju trebalo da se vrati bivši direktor „C marketa” Slobodan Radulović, koji tvrdi da ima dokaze protiv biznismena Miroslava Miškovića.

„Voleo bih da se Radulović vrati i iznese sve te dokaze protiv Miroslava Miškovića. Lako je bilo obogatiti se u Srbiji u proteklih 12 godina uz pomoć političko-tajkunske mafije i svih sprega koje su vladale u Srbiji dugi niz godina”, rekao je Gašić gostujući na televiziji Pink.

Radulović je optužen u okviru postupka protiv takozvane stečajne mafije, a u bekstvu je od 2006. godine.

Prema rečima Gašića, jedan od problema je što su tužilaštva ostala nepromenjena od prethodne garniture vlasti i nisu promenjene sve sudije.

Na pitanje novinara da li se mogu tu očekivati promene, Gašić je kazao - „verovatno možemo u narednom periodu da očekujemo niz takvih slučajeva”.

Radulović je juče izjavio da namerava da se vrati u Srbiju i iznese dokaze protiv vlasnika „Delte” Miroslava Miškovića za „najveću pljačku građana Srbije”.

„Vraćam se, imam nameru da dođem i iznesem svoju odbranu slobodno na sudu, moji advokati se dogovaraju da mi se omogući da na sudu iznesu svoju odbranu i da dokažem da iza političke optužnice protiv mene stoji Mišković”, rekao je Radulović za Pink.

Privatizacija „C marketa” je jedan od 24 sporna slučaja privatizacije.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner