Početna strana > Hronika > Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević napadnut na Aerodromu u Golubovcima
Hronika

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević napadnut na Aerodromu u Golubovcima

PDF Štampa El. pošta
sreda, 07. decembar 2022.

Predsjednik Demokratske narodne partije, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na aerodromu u Golubovcima, piše Borba.

Kako saznaju tri lica su vrijeđala Kneževića na nacionalnoj osnovi a nakon toga fizički nasrnuli na jednog od lidera DF-a.

Slučaj je prijavljen podgoričkoj policiji a očigledno je da su lica bliska tzv. komitskom pokretu, strukturi koja je bliska Demokratskoj partiji socijalista.

Knežević je u izjavi za Borbu potvrdio da je napadnut i da je trenutno na putu ka podgoričkoj policiji kako bi prijavio slučaj.

Inače, Kneževiću su na Fejsbuku upućene i pretnje nakon što je savetniku crnogorskog predsednika Milanu Roćenu, biznismenu Ranku Uboviću i bivšem funkcioneru policije Zoranu Lazoviću juče poručio da će nekom, ako mu još jednom pomenu majku, "biti tesno u Podgorici".

Saoštenje Kneževića je objavljeno na zvaničnoj stranici Demokratskog fronta, a onda su usledili preteći komentari.

Neko ko se predstavlja kao Ovrag Caroc je Kneževiću uputio nekoliko pretnji: „Dobro si još živ šta si sve uradio Crnoj Gori i Crnogorcima zarad Beograda i Moskve…E moj Pipune…tuđa slugo“, napisao je ovaj korisnik Fejsbuka.

Sa istog profila je Kneževiću poručeno da je mafijaš, a sa nekih drugih da brani kriminalce i mafijaše.

„Da li znaš kako se plaća da izdaš svoju državu… Ali Putin ima za takve koji su tuđe sluge jedan jako efikasan lek. Izdajnik i posrbica ista pašata“, takođe je napisano.

(Borba, IN4S-Tanjug)