Početna strana > Hronika > Beograd: Vozilo Hitne pomoći tokom kretanja u rikverc pregazilo penzionerku - lekari nisu ni primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena
Hronika

Beograd: Vozilo Hitne pomoći tokom kretanja u rikverc pregazilo penzionerku - lekari nisu ni primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 05. decembar 2022.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak skandalozne nesreće, koja se, pukom srećom, nije kobno završila. Kako se vidi na snimku, jednu stariju sugrađanku pregazila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru navodno nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo.

Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Kako N1 nezvanično saznaje u Hitnoj pomoći, u toj službi su tek danas saznali za ovaj snimak i incident koji se desio i za sada nemaju više informacija o samom događaju.

(N1, Tanjug))