Početna strana > Hronika > "Belgrade waterfront": Radovi na "Beogradu na vodi" tokom 2017. tekli u skladu sa planiranim rokovima i najvišim kvalitetom izvođenja, prvi stanari na proleće 2018.
Hronika

"Belgrade waterfront": Radovi na "Beogradu na vodi" tokom 2017. tekli u skladu sa planiranim rokovima i najvišim kvalitetom izvođenja, prvi stanari na proleće 2018.

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 15. januar 2018.

 Iz kompanije “Belgrade waterfront” koja gradi zapravo “Beograd na vodi” kažu da su radovi protekloj godini na gradilištu tekli su u skladu sa planiranim rokovima i najvišim kvalitetom izvođenja i da će se prvi stanari useliti u zgradu BW Residences na proleće 2018.

Jedan od najvećih građevinskih poduhvata u regionu, Belgrade Waterfront, u 2017. godini nastavio je da poprima svoj oblik i napreduje u skladu sa predviđenim rokovima i planovima, navodi se u saopštenju ove firme koje prenosi agencija zadužena za PR. Useljenje u prvu stambenu zgradu, BW Residences, planirano je za proleće 2018. godine, započeli su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu, BW Galeriji, a počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi.

„Sada kada imamo nekoliko aktivnih gradilišta, građani mogu da svedoče razvoju jednog od najmonumentalnijih projekata u Srbiji u jedinstvenom ambijentu pored reke. Sarađujemo sa renomiranim domaćim i stranim kompanijama, koristimo najkvalitetnije materijale i primenjujemo najviše standarde u izgradnji, čime doprinosimo razvoju domaće građevinske industrije“, istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront, a prenosi se u saopštenju.

„Veoma nas raduje što je učinjeno mnogo na revitalizaciji istorijskog dela Savamale, zbog čega je ovaj deo prestonice dodatno dobio na atraktivnosti“, rekao je Nedeljković, i dodao da će prva zgrada u sklopu projekta, BW Residences, dočekati prve stanare već na proleće sledeće godine.

U saopštenju još stoji das u radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista u toku.

“Visoke po 82 metra, ove zgrade pružiće širok spektar pogodnosti važnih za različite životne stilove. Useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu”, još se dodaje.

(Danas)