Početna strana > Hronika > Aleksandar Vučić: Doneo sam odluku - idem u Tiranu! Bila bi velika šteta za našu zemlju da ne učestvujem na samitu EU. Boriću se za interese našeg naroda
Hronika

Aleksandar Vučić: Doneo sam odluku - idem u Tiranu! Bila bi velika šteta za našu zemlju da ne učestvujem na samitu EU. Boriću se za interese našeg naroda

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 05. decembar 2022.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da doneo odluku da ide na samit EU i Zapadnog Balkana u Tiranu. Kako je rekao, nije siguran ali očekuje da će biti neke koristi od njegovog odlaska u Tiranu, dok ukoliko ne bih bilo bi sigurno velike štete za našu zemlju.

"Tamo ima dobrih stvari za naše građane, imaćemo dobre razgovore o tome i zbog tih 165 miliona koje ćemo dobiti za enegetiku. Za mene je teško kad je reč o KiM da razumem taj jezik dve strane, a da pri tome nismo ništa uradilu, To mi je izazvalo i jed i bes i nadam se da se ne ljute", rekao je on.

Vučić je rekao da je o tome razgovarao sa svim svojim saradnicima, Milošem Vučevićem i Anom Brnabić i sa prijateljima predsednicima više zemalja i premijerima.

"Ja nemam problem kao što sam rekao, nije to pitanje moje sujete, morate da razumete da se već 10 i po godina trudim svakog dana da nikada ništa ili što je manje moguće ličnog iskažem, da uvek vodim računa o svemu i ponekad vas emocije obuzmu kada ne znatae šta da učinte, kada vam neko mesecima i godinama proizvodi samo krize", rekao je on.

(Euronjuz Srbija) 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner