Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Igrice bez Ivice - i granice

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 13 februar 2013 15:24
Miladin Zeković
"Vučić ima dovoljno materijala za političku i sudsku egzekuciju Ivice Dačića (ako mu bude dozvoljena)". Ovo je ključna stvar. Nije mu dozvoljeno.Gazde traže ZAVRŠETAK DOMAĆEG ZADATAKA. PRIZNANjE KOSOVA I METOHIJE. E posle će ih obojicu šutnuti a vratiti ŽUTE.
Preporuke:
80
1
2 sreda, 13 februar 2013 15:42
sokrat
A kao Amerikanci znaju gdje je Srbija.
Preporuke:
18
10
3 sreda, 13 februar 2013 15:48
Goran Jevtović
A šta će se desiti posle buđenja? Za odgovor je već prekasno. Za akciju nije.

Svaka čast!
Preporuke:
57
2
4 sreda, 13 februar 2013 18:35
Dino Zoranić
Šaljivo društvo se uozbiljilo. Kekec i licemeri sa Zapada im izmiču DATUM. Šta sad?!
Spas Srbije je na Istoku!
Preporuke:
30
2
5 sreda, 13 februar 2013 19:50
Petar
Ima li koga ubedljivijeg od Koštunice ko će naterati Dačića da podnese ostavku? Tragično slati ga da nastavi "pregovore" sa Tačijem kada je i vrapcima na grani jasno da je dupke ucenjen i da jedini spas za sebe vidi u zaštiti od onih kojima predaje nacionalne interese. Ako to dopuste, odgovornost će snositi Vučić i Nikolić.
Preporuke:
32
2
6 sreda, 13 februar 2013 21:31
perkins
koja je razlika izmedu dacica, vucica i tome,razlika ne postoji,sva trojica su na istom zadatku,analiza cia-e se pokazala ispravnom,[narod u dubokoj depresiji opozicija ne postoji,nacionalni blok previse slab,SPC ne zeli da stane na celo kolone za obranu nacionalnih interesa]boljeg trenutka niti je bilo,niti ce ga biti,dok SRBI shvate kakve posledice nose odluke gore pomenute trojke igra ce biti zavrsena,jer ovo nije pocetak kraja,ovo je kraj
Preporuke:
22
1
7 četvrtak, 14 februar 2013 13:04
Niko Nikolić
Autor je poznat kao remetilac napora svih srpskih vlasti da uvedu Srbe u bolji život, ali na sreću mu sve ostaje kao nepodesan pokušaj.
Njegovo nastojanje da ubaci kamen smutnje izmedju našeg premijera i ostatka Vlade je čista fantazmagorija, pogotovo što bi u istom trebali sudelovati i evroatlanski kumovi srpske Vlade.
Vlada koja je priznata u svetu i kod kuće, kao ona koja je od reči i dela, a ostvaruje sve ono što bi evroatlanski prijatelji poželeli, se ne rastura zbog nekakvih trica i kučina.
Uostalom uveren sam da je naš premijer sa znanjem i u dogovoru sa DEA-om bio insajder medju distributerima banana, što se naravno ne može obelodaniti.
Stoga se naš premijer vratio sa lovorovim vencom iz imperijalne prestonice, koji je dobio po molitvi i ispovedi, a za dosadašnja postignuća i buduća dostignuća.
Dakle uzalud je nada autora i ostalih nedobronamernika da će doći do rasturanja "tima kojem je krenulo" pred euforičnim navijačima.
Preporuke:
8
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner