Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Biće stiropor demokratije

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 09 februar 2011 15:54
Kiza
Majstore, kapa dole za tebe.
Preporuke:
0
0
2 sreda, 09 februar 2011 17:03
The Tao of Groove
Svi su zombirani, i macke, i misevi. Macke nisu u stanju nista novo da smisle osim lazi u koje veruju naravno misevi. A misevi, inteligentni samo u macijim emisijama o misevima, zauvek spremni da jedu sir u misolovci jer ga tamo sigurno ima. Osim ako u medjuvremenu ne doguraju do statusa macke sto im je ideal svakog misa.
Preporuke:
0
0
3 sreda, 09 februar 2011 19:38
Dubravko
A zar mislite da tu glad nismo zasluzili nasom neprosvecenoscu, nasim odbijanjem da presecemo gde boli, nasom sopstvenom ogranicenom pameti. Kako to da milioni gladuju ali se niko ne buni. Zar ne mislite da nas narod nikada nije doziveo pravu katarzu. Jesmo losi smo, to su cinjenice. Jeedino je ovde moguce uci u narodnu banku sa automatom i sutra postati guverner. Jedino je ovde moguce priznati bezocnu laz i ostati ministar. Jedino je ovde moguce da te uhvate sa rukama u kofecetu i da postanes ministar policije.
Ne gospodine to nije moguce na zapadu, mozda neki suptilniji vidovi ali ne ovako. Zato ostaje ono cuveno: Narode, Stoko!
Preporuke:
0
0
4 sreda, 09 februar 2011 20:30
Milena Matić
na moj komentar o lošoj državnoj upravi "ovo je država Srbija" moj drugar vranjanac izreče kletvu, "pusta ostala"...misleći na državu i teritoriju i upravu i sve...on je izrekao kletvu...koliko našeg naroda dnevno kune ovu državu?
Preporuke:
0
0
5 četvrtak, 10 februar 2011 05:49
Marko
Pobuna, prevrat, razbijanje robovsko ... Revolucija je jedini odgovor.
Ovo sto se sad nama desava je potpuno olicenje djavola i djavolje rabote.
Djavolu se treba suprotstaviti svim sredstvima noseci krst kao jedinu preostalu vrijednost. Pogledajte sta djavo uradi u Crnoj Gori . Negiraju se srbi - kao nepostojeci
narod. Izbacuje se srpski jezik, uvode nova slova i gramatika. Njegos bi se u grobu okrenuo. Djavo napada Vojvodinu takodje. Zavladao je potpuno svim srpskim institucijama.
Srpski narode recimo jos jedno ponovo i glasno da nas citav svijet cuje:
ZA KRST CSNI I SLOBODU SVETU i uradimo to sto nam je ciniti.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner